Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 687)
Filtrera omdömen
2 687 resultat
Medlemsbetyg
1 469
977
186
40
15
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 469
977
186
40
15
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 687 omdömen
Omdömet skrevs 11 februari 2017 från mobil enhet

Bra läge på detta hotell! Vi fick byta rum direkt vid incheckning då rummet luktade väldigt mycket rök trots rökfritt rum. Servicen var bra och rummen var bra i övrigt. Levde dock inte riktigt upp till de förväntningarna man har på ett fyrstjärnigt hotell.

Bodde här: februari 2017, reste som ett par
Tack Sanna J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 januari 2017 från mobil enhet

Får bli en femma här. Hjälpsam personal som hjälper till med utflykter etc. Kan engelska. Fin frukost som har nästan allt. Bra läge precis vid Terminal 21. Fina rum. Bra wi-fi etc. Allt var toppen. Hittar inget att klaga på.

Bodde här: januari 2017, reste som ett par
Tack Erik H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 oktober 2016

Mycket fint hotell i prisklassen. Trevlig personal, stort, rent och fint rum med bekväm säng (vilket inte alltid är fallet i Asien). Badrummet var stort, modernt och rent. Ligger nära Asok skytrain och tunnelbana.
Frukosten var mycket bra med både västerländsk och asiatisk mat.

Tvekar inte på att bo här igen.

  • Bodde här: september 2016, reste i arbetet
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Michael I
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2016

Hade ganska höga förväntningar på detta hotell som det inte levde upp till. Rummet var inte rent när vi anlände. Det var smutsigt på golvet och dåligt tråkat i badrummet. Min mammas rum var ännu värre! STORA hårtussar från föregående gäst rullade runt på golvet. ÄCKLIGT! Vi sa till i receptionen och de skulle göra en ordentlig städning. Vårt rumblev okej men inte min mammas. Hårtussarna var kvar så hon fick säga till igen och visa den huduvansvariga städerskan varför städningen inte var okej. Hon fick en lapp med en ursäkt och en frukttallrik men ag anser att hon borde fått en bättre kompensation än det. Rummen luktade väldigt mycket rök. En natt vaknade jag upp flera gånger av att det kändes som att någon rökte i rummet, trots rökfritt rum! Restaurangen på hotellet är väldigt overpriced och maten så där!!
Hotellets läge är bra men de kan bättre!!

  • Bodde här: december 2015, reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Hanne Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2015 från mobil enhet

Hotellet ligger bra till med bra kommunikationer.

Rummen är små men innehåller allt du behöver. Du sover skönt i sängarna. Badrummet är modert.

På taket finns ett gym och en pool. Passar för några dagar men vill du stanna längre kanske du vill ha något större.

Kan också rekommendera en spansk och mexikansk restaurang som finns runt hörnet. Fantastisk mat.

Bodde här: juli 2015, reste med familjen
Tack Mikael S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ParkPlazaSoi18, General Manager på Park Plaza Bangkok Soi 18, svarade på det här omdömetSvarade 23 juli 2015
Google-översättning

Good Afternoon Mikael S,

Thank you for taking the time to write a positive review of our property. I apologise in advance that I am replying in English and I hope the google translation I used was correct. I am very happy to hear you enjoyed our hotel, the convenient location, the Spanish and Mexican dining options in the area (also lots of great Thai & Indian) and the Thai massages.

Thank you again for your feedback and we look forward to welcoming you back to Park Plaza Bangkok Soi 18 Sukhumvit upon your next visit to the area

Kind Regards,

Paul Halford
General Manager
Park Plaza Bangkok Soi 18 Sukhumvit
phalford@parkplaza.com
reservations.bangkoksoi18@parkplaza.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen