Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 354)
Filtrera omdömen
1 354 resultat
Medlemsbetyg
694
499
121
23
17
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
694
499
121
23
17
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 354 omdömen
Omdömet skrevs 8 augusti 2016

Vänlig personal. Små rum utan direkt utsikt. Helt OK takpool på taket.
Ligger även ganska nära (1,5km) från en park där man kan springa om man gillar det. Så löprundan blir sammanlagt runt 7-8km. Bra start på morgonen.

  • Bodde här: januari 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Mikael S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Info_Sukhumvit2, Manager på Hotel Solo Sukhumvit 2, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2016
Google-översättning

Dear Mikael S,

We thank you for sharing your positive recommendation and feedback following your stay at Hotel Solo. I have used google to translate.

It is our aim to serve all our guests and ensure their needs and requests are met in the best possible manner. Reading your positive feedback gives us an indicator that we are doing our jobs right and we have a happy guest in you. It was a pleasure to be able to serve you. We are centrally located in the heart of Bangkok, I'm glad the park was enjoyable for you and you had your good 7-8 km run

If you have any further comments or perhaps questions about the further stay, please do not hesitate to contact me. We look forward to welcoming you back to the Hotel Solo very soon again and making your next trip an even more memorable one.

To all future guests, kindly book directly via our website (see our current promotions) or contact me directly on my email, we guarantee you the Best Rate.

Kind Regards

Dalvir Narula

Hotel Manager
info@solosukhumvit.com
reservations@solosukhumvit.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2016 från mobil enhet

Lugnt hotel placerat ca 200 meter in i Soi 2. Stora trevliga rum, tysta o rena. Liten pool med bar på taket. Engagerad o trevlig personal. God o riklig frukost med allt som hör till. Hotellet har en egen tuc-tuc som kör dig ut till Sukumvith. Gratis Wi-FI, kaffe/the och vatten.

Bodde här: februari 2016, reste som ett par
Tack Jannika5
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2015 från mobil enhet

Hjälpte oss till rum 3 timmar innan det egentligen skulle vara tillgängligt
Ordnade jättebra taxi till hua Hin
Alltid vänliga och hjälpsamma
Rum och frukost helt ok
Läget nära sky train perfekt
Någon gäst klagade över kost på vatten från minibärbara inget problem om man bara läser anvisningarna så framgår vad som är gratis eller ej

Bodde här: december 2015, reste som ett par
Tack Lars J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2015

Spenderade 3 nätter på Hotel solo och checkade ut med blandade åsikter. Visst är hotellet fräscht med ett bra läge i stan men tycker även det kändes lite överdrivet. Som deras takbar som skulle vara så fantastisk visade sig va väldigt dyr jämfört med övriga priser i Thailand. Den amerikanska frukosten innehöll inte ens bacon. Och vill även varna för att man bör hålla kolla på vilka vattenflaskor i rummet man använder. Jag råkade ta fel en dag och fick då en nota instoppad under dörren,

  • Bodde här: januari 2015, reste ensam
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Oskar S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juni 2014

Vi bodde på hotellet en vecka. Vi var mycket nöjda med läget, servicen och faciliteterna. Helt ok pris, mycket rent, bra pool, bra frukostbuffé, bra service, språkkunnig personal. Vi återkommer gärna.

Tips för att välja rum: Vi bodde på fjärde våningen vilket var helt ok, poolen ligger på taket våning 8.
  • Bodde här: juni 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Selma B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Dalvir N, Guest Relations Manager på Hotel Solo Sukhumvit 2, svarade på det här omdömetSvarade 27 juni 2014
Google-översättning

Dear SelmaB,

Thank you for choosing the warm hospitality at Hotel Solo Sukhumvit 2.

It gives us great pleasure to read such delightful comments from you and we are happy to have been able to serve you and make your stay a comfortable one.

We appreciate your compliments of our location , services and value for money. I have informed our staff of your kind words as these gracious comments gives us an encouragement to offer only the best to all our valuable guest.

We truely look forward to having you back so we can make your experience even better. Hope we get a chance to again in the near future.

Thank you for recommending Hotel Solo.

To all future guests, kindly book directly via our website (see our current promotions) or contact me directly on my email, its the Best Rate Guaranteed.

Kind Regards

Dalvir Narula
Guest Relations
info@solosukhumvit.com
reservations@solosukhumvit.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen