Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (9 393)
Filtrera omdömen
9 393 resultat
Medlemsbetyg
6 559
2 303
409
80
42
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
6 559
2 303
409
80
42
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 9 393 omdömen
Omdömet skrevs 27 mars 2018

Fint hotell nära floden. Egen båt som tog oss till närmaste skytrainstation. Mycket trevlig personal på hotellet. Kan verkligen rekommendera det. Sköna sängar. Stora och härliga rum med underbar utsikt över floden och Bangkok.

Bodde här: mars 2018, reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack carina5912
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
gmchatrium, General Manager på Chatrium Hotel Riverside Bangkok, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2018
Google-översättning

Dear carina5912,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Thank you for having chosen Chatrium Hotel Riverside Bangkok as the hotel of choice and for having taking time to share your feedback on Trip Advisor. We are delighted to read of your enjoyable stay and it is a pleasure to receive this kind of feedback from you.

If your travels ever bring you back to Thailand we hope you would consider staying with us again as it would be our pleasure to give you yet another warm Chatrium Hotel Riverside Bangkok welcome.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 mars 2018 från mobil enhet

Bra läge med gratis båt till Tacksim bridge. Fint poolområde med många solsängar och patasoller. Stora fina rum med bekväma sängar.
Jag rekommenderar att boka rum mot floden.
Bra frukost och trevlig personal.

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack LeonssonMalin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
gmchatrium, General Manager på Chatrium Hotel Riverside Bangkok, svarade på det här omdömetSvarade 13 mars 2018
Google-översättning

Dear LeonssonMalin,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Thank you very much for your kind review and the high ratings you have given us. We are delighted to hear that all aspects of your stay met with your expectations and that we were able to provide you with a remarkable experience.

Please do not hesitate to look us up at our hotel's website when you plan for your next trip to Bangkok. We offer many exciting packages and offers, and my reservation team will be delighted to help you in any way they possibly can.

We look forward to welcoming you soon again.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2018 från mobil enhet

Mycket bra hotell bra läge vid floden och en bra pool
Här finns en mysig shuttlebåt till närmaste skytrain Åka taxi i Bangkok är inte att rekommendera trafiken är fruktansvärd
Det finns flera olika typer av rum den här gången har vi utsikt över floden men balkongen saknar solstolar
Bra frukost och lunch Inte lika hög standard på middagen men är man trött efter en dag i centrum känns det väldigt bra stanna här

Bodde här: mars 2018
Tack Staffan B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
gmchatrium, General Manager på Chatrium Hotel Riverside Bangkok, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2018
Google-översättning

Dear Staffan B,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

On behalf of the entire Chatrium Hotel Riverside team, I would like to thank you for your feedback regarding your stay with us. Your comments are extremely important in revealing what our valued guests are thinking and allowing us to maintain the high levels of service that we have set ourselves.

We would be delighted if we could have the pleasure of your company once again on your next visit to Thailand.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2018

Stort rum med fantastisk utsikt mot floden! Bekvämt med shuttlebåtarna som hade täta avgångar in mot centrum. Tillmötesgående och vänlig personal. Stor pool med utsikt över flod och stad, utmärkt för simtur före frukost som hade allt man kan önska.

Tips för att välja rum: Välj rum högt upp med utsikt över floden.
  • Bodde här: januari 2018, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack hgn666
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
gmchatrium, General Manager på Chatrium Hotel Riverside Bangkok, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2018
Google-översättning

Dear hgn666,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Thanks for choosing Chatrium Hotel Riverside and review your stay on TripAdvisor. We are more than delighted to know that you enjoyed your time with us and highly appreciate your valuable feedback.

We would be delighted to have the opportunity of welcoming you back soon.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2018

Otroligt bra frukost, saknades inget. Sköna sängar. Poolen stor och det fanns solstolar ledigt varje dag. Maten/dryck var bra vid poolen, lite dyrare men bra. Gymmet var mycket bra med bastu och instruktör för den som ville. Rummen stora med fin balkong mot floden, kök för den som vill tillaga något själv. Heltäckningsmatta på halva golvet och trägolv på andra. Ac var tystgående. Personalen var väldigt kunniga och profisionella. Tog 35 minuter att ta sig till flygplatsen.

Tips för att välja rum: Mot floden var det bäst, fanns byggnationer som kunde störa vid sidan om hotellet. Men från flodsidan hördes inget av det.
  • Bodde här: februari 2018, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Karin E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
gmchatrium, General Manager på Chatrium Hotel Riverside Bangkok, svarade på det här omdömetSvarade 17 februari 2018
Google-översättning

Dear Karin E,

Greetings from Chatrium Hotel Riverside Bangkok.

Please allow me to take this opportunity to sincerely thank you for your feedback regarding your stay at Chatrium Hotel Riverside Bangkok. It is with great pleasure that I read that we were able to provide you with a pleasant experience.

Please do not hesitate to look us up at our hotel's website when you plan for your next trip to Bangkok. We offer many exciting packages and offers, and my reservation team will be delighted to help you in any way they possibly can.

We look forward to welcoming you soon again.

Sincerely,

Patrick Manthe
General Manager
patrick.man@chatrium.com

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen