Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 809)
Filtrera omdömen
2 809 resultat
Medlemsbetyg
1 727
766
203
75
38
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 727
766
203
75
38
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 809 omdömen
Omdömet skrevs 6 februari 2017

Hela hotellet är en påminnelse om kolonialtiden.När man går omkring i de pampiga salarna och tänker på alla beslut och strategier som dragits upp där får man en känsla av att befinna sig i en annan tid, eller i en film. Mycket trevlig personal och hovmästaren i The Livingstons room var en äldre man som arbetat på hotellet i 49 år! Han gav en extra guldkant till den historiska atmosfären.
Allmänutrymmena och trädgården var mycket välskötta, men rummen (såg dock bara två) var i stort behov renovering och airkondition var uråldrig och förde ett väldigt oväsende.

  • Bodde här: januari 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack AnnH2100
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 29 mars 2017
Google-översättning

Thank you for combining the positives and negatives of your stay in such a charming way. The points have been highlighted to management and noted.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 januari 2017

Man har bevarat den gammaldags pampiga stilen och det känns verkligen som att man flyttas bakåt i tiden. Omgiven av vacker natur och ett härligt lugn, samt mycket vilda djur som underhåller. Personalen är mycket omtänksam och ger bästa servicen. Rent och fräscht, välskött trädgård.

Tips! Missa inte afternoon tea på terassen!

Det finns massor av aktiviteter och utflykter i närheten, går även att boka via hotellet.

Några små minus är att prisnivån är något hög jämfört med närliggande ställen, att restauranger och barer stänger ganska tidigt på kvällen samt att AC dånar om natten (och om man stänger av den blir det olidligt varmt)

Kan varmt rekommendera!

  • Bodde här: januari 2017, reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Emelie T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 29 mars 2017
Google-översättning

Thank you for taking the time to describe your experience. All comments are appreciated and noted by management.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 januari 2017 från mobil enhet

Det här hotellet har en fantastisk gammaldags charm. Härliga rum (se till att få ett rum mot fallen) fantastiska lokaler. Med en enastående placering med fallen inom synhåll. Personalen har en naturlig vänlighet och hjälpsamhet som jag aldrig upplevt någon annanstans. Måste besökas.

Bodde här: januari 2017, reste som ett par
Tack Resaro16
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 29 mars 2017
Google-översättning

We loved your feedback that the staff had natural friendliness and helpfulness. Thank you for the pleasant review.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 december 2016 från mobil enhet

Bodde några nätter på hotellet i samband med en längre resa i Afrika. Hotellet gav oss ett trevligt rum, dock ganska litet och i behov att viss renovering. Trevlig utsikt mot gården där vårtsvin, babianer mfl djur strövade. Ett minus var att airconditionaggregatet var högljutt . Härliga frukostar, luncher och middagar med god mat, god dryck och mycket bra service. Hotellet har en liten, djup pool med tillhörande solsängar och möjlighet till lättare mat. Nära till vattenfallen och promenadavstånd till shopping.
Återkommer gärna.

Bodde här: november 2016, reste som ett par
Tack Karin L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 19 december 2016
Google-översättning

We are pleased that you did enjoy your stay even though you felt that the room was small. Thank you for your feedback.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 10 april 2016 från mobil enhet

Kändes lite som en tågstation i receptionen med en konstant ström av människor som kommer och går. Vi var glada att få ett ljust hörnrum. Några av de andra rummen såg väldigt mörka ut med bara ett fönster badrummet och ett utåt gångvägen. Maten var OK, men vi har ätit bättre. Personalen var mycket hjälpsam och tillmötesgående. Eftermiddagste på terrassen var en mycket angenäm upplevelse med perfekt utsikt över bron och skummet från vattenfallen.
Restaurangen för frukost och middagsbuffé från en del rum innebär en liten vandringstur och vi blev ganska blöta. Hotell måste nog ordna med en täckt gångväg.
Sammantaget förmodligen det bästa hotellet i området.

Tack mejoan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.co.uk. Visa original
Visa fler omdömen