Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Halte de 8 jours hors normes dans l’univers Khmissa”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 5 sidor till!
Riad Dar Khmissa Marrakech
Rankat som nummer 167 av 1 187 B&B/värdshus i Marrakech
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs januari 13 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: Toutes les chambres sont soignées et propres. Le ménage est impecable partout. Attention simplement ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack LiThoum
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
vincent166, Propriétaire på Riad Dar Khmissa Marrakech, svarade på det här omdömetSvarade oktober 22 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (312)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

224228 av 312 omdömen

Omdömet skrevs januari 8 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Maryline H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
vincent166, Propriétaire på Riad Dar Khmissa Marrakech, svarade på det här omdömetSvarade oktober 22 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 28 2012 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack CESMAR06
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
vincent166, Propriétaire på Riad Dar Khmissa Marrakech, svarade på det här omdömetSvarade oktober 22 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 13 2012
Google-översättning

Bodde här: November 2012, reste som ett par
Tack Pascale d
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 7 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Thomas A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Marrakechhotell
0,2 km bort
Riad Dar Anika
Riad Dar Anika
Nr 16 av 500 i Marrakech
1 335 omdömen
0,8 km bort
Ryad Dar Ganou
Ryad Dar Ganou
Nr 49 av 1 187 i Marrakech
388 omdömen
0,4 km bort
Riad Bayti Marrakech
Riad Bayti Marrakech
Nr 73 av 1 187 i Marrakech
386 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,5 km bort
Riad Andalla
Riad Andalla
Nr 26 av 1 187 i Marrakech
1 866 omdömen
0,9 km bort
La Mamounia Marrakech
La Mamounia Marrakech
Nr 77 av 500 i Marrakech
2 134 omdömen
2,8 km bort
Four Seasons Resort Marrakech
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Riad Dar Khmissa Marrakech? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Riad Dar Khmissa Marrakech

Adress: 166 Derb Jemaa Lakbira | Arset Moussa Lakbira, Marrakech 40008, Marocko
Region: Marocko > Marrakech-Tensift-El Haouz Region > Marrakech
Bekvämligheter:
Bar/lounge Drycker att välja på Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Busstransfertjänst Sviter Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 167 av 1 187 B&B/värdshus i Marrakech
Prisklass: 658 kr - 1 776 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Riad Dar Khmissa Marrakech 3.5*
Antal rum: 7
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, HostelWorld, Expedia, Booking.com och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Riad Dar Khmissa Marrakech. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Riad Dar Khmissa Hotel Marrakech

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt