Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Excellent”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 6 sidor till!
Riad Dar Khmissa Marrakech
Rankat som nummer 121 av 1 172 B&B/värdshus i Marrakech
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs oktober 6 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ma preference va pour la chambre Moucharabier.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Nadege13300
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
riaddarkhmissa, Gérant på Riad Dar Khmissa Marrakech, svarade på det här omdömetSvarade oktober 19 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (310)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

229233 av 310 omdömen

Omdömet skrevs oktober 4 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack jrg04
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
riaddarkhmissa, Gérant på Riad Dar Khmissa Marrakech, svarade på det här omdömetSvarade oktober 19 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 1 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Pascalain063
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
riaddarkhmissa, Gérant på Riad Dar Khmissa Marrakech, svarade på det här omdömetSvarade oktober 3 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 19 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Christelle D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
riaddarkhmissa, Gérant på Riad Dar Khmissa Marrakech, svarade på det här omdömetSvarade oktober 3 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 13 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Sebastien-123456
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
riaddarkhmissa, Gérant på Riad Dar Khmissa Marrakech, svarade på det här omdömetSvarade oktober 3 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Marrakechhotell
0,2 km bort
Riad Dar Anika
Riad Dar Anika
Nr 13 av 499 i Marrakech
1 308 omdömen
0,5 km bort
Riad Andalla
Riad Andalla
Nr 25 av 1 172 i Marrakech
1 849 omdömen
0,9 km bort
La Mamounia Marrakech
La Mamounia Marrakech
Nr 78 av 499 i Marrakech
2 109 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
2,8 km bort
Four Seasons Resort Marrakech
1 km bort
Riad Karmela
Riad Karmela
Nr 41 av 499 i Marrakech
1 312 omdömen
6,8 km bort
Pullman Marrakech Palmeraie Resort and Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Riad Dar Khmissa Marrakech? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Riad Dar Khmissa Marrakech

Adress: 166 Derb Jemaa Lakbira | Arset Moussa Lakbira, Marrakech 40008, Marocko
Region: Marocko > Marrakech-Tensift-El Haouz Region > Marrakech
Bekvämligheter:
Bar/lounge Drycker att välja på Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Busstransfertjänst Sviter Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 121 av 1 172 B&B/värdshus i Marrakech
Prisklass: 517 kr - 1 731 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Riad Dar Khmissa Marrakech 3.5*
Antal rum: 7
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Riad Dar Khmissa Marrakech. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Riad Dar Khmissa Hotel Marrakech

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt