Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Caroline O

Fantastiskt fint hotell. Rent snyggt och utmärkt service/bemötande av personal. Dock ett minus...hårda sängar.

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 16 sep. 2023
En härlig vecka med hela storfamiljen på detta fina hotell⭐️. Trevligt bemötande/god service och ett renare/fräschare hotell får man leta efter. Dock ett minus...hårda sängar. Våra ungdomar uppskattade poolpartyt extra mycket.
Datum för vistelsen: juli 2023
Resetyp: Reste med familjen
4,0 av 5 bubblorStandard
4,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorService
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
mameseck ndiaye, Guest Services / Front OfficeLabranda Targa Club Aqua Parc, svarade på det här omdömet
Svarade 16 sep. 2023
Dear valuable guest thank you for reviewing us and for choosing our hotel. We are delighted to read your comments and happy that you enjoyed your overall stay. Your satisfaction is our reward. Best regards!
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
1 477 kr
  • Expedia.com
    1 639 kr
  • Official Site
    1 217 kr
  • Priceline
8.9 km från Labranda Targa Club Aqua Parc
Kostnadsfritt wifi
Pool
1 298 kr
Helt återbetalningsbar
  • Hotels.com
    1 294 kr
  • Expedia.com
    1 299 kr
  • Tripadvisor
    1 299 kr
8.9 km från Labranda Targa Club Aqua Parc
Kostnadsfritt wifi
Pool
2 873 kr
Helt återbetalningsbar
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
    2 906 kr
  • Agoda.com
    2 692 kr
  • Hotels.com
    2 862 kr
11.3 km från Labranda Targa Club Aqua Parc
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
3 103 kr
2 892 kr
  • Expedia.com
    3 009 kr
  • Hotels.com
    2 997 kr
  • Official Site
    2 987 kr
7.5 km från Labranda Targa Club Aqua Parc
Restaurang
Rumsservice
2 377 kr
  • Priceline
  • travelup.com
    2 061 kr
  • Booking.com
    2 383 kr
6.5 km från Labranda Targa Club Aqua Parc
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
2 168 kr
Helt återbetalningsbar
  • Official Hotel
    1 681 kr
  • Expedia.com
    2 171 kr
  • Tripadvisor
    1 681 kr
7.4 km från Labranda Targa Club Aqua Parc
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
2 238 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    3 353 kr
  • Agoda.com
    1 960 kr
  • Priceline
12.2 km från Labranda Targa Club Aqua Parc
Kostnadsfri parkering
Pool
2 899 kr
Bli belönad med One Key
  • Trip.com
  • travelup.com
    2 537 kr
  • Hotels.com
    2 888 kr
15.9 km från Labranda Targa Club Aqua Parc
Kostnadsfri parkering
Pool
3 636 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
Bli belönad med One Key
  • Priceline
  • eDreams
    3 498 kr
  • Hotels.com
    3 621 kr
25.8 km från Labranda Targa Club Aqua Parc
Pool
Restaurang
2 040 kr
  • Priceline
  • Expedia.com
    1 743 kr
  • Trip.com
11.2 km från Labranda Targa Club Aqua Parc
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Visa fler hotell i Marrakech
Omdömen (2 446)
Filtrera omdömen
2 447 resultat
Medlemsbetyg
1 055
650
336
183
223
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 055
650
336
183
223
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 447 omdömen
Omdömet skrevs 4 augusti 2023

En härlig vecka med allt man kan önska sig. Personalen höll världsklass och våra tonåringar älskade poolpartyt. Rummen var trevliga. Vi uppskattade lugnet och att det inte var ett alltför stort hotell.

Datum för vistelsen: juli 2023
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Jeanette O
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
mameseck ndiaye, Guest Services / Front Office på Labranda Targa Club Aqua Parc, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2023
Google-översättning

Dear valuable guest thank you for reviewing us and for choosing LABRANDA TARGA AQUA PARC. We are delighted to read your comments and happy that you enjoyed your overall stay as well as our facilities. Your satisfaction is our reward! Best regard.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2023

Vi är jättenöjda. Superbra service. Väldigt hjälpsamma i receptionen. De fixade allt det bästa för oss så att vi fick en underbar vecka.
Killarna vid poolen ordnade och flyttade solstolar allt efter våra önskemål. De höll i roliga aktiviteter och höjdpunkten var poolpartyt på fredagen.
Kocken som stod och gjorde pasta och pizza gjorde det med stor finess. Så gott!
Det var rent och välskött överallt.
Vi rekommenderar detta hotell till alla,

Datum för vistelsen: juli 2023
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Josefine O
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jihane Al Mouatamid, Autre på Labranda Targa Club Aqua Parc, svarade på det här omdömetSvarade 10 juli 2023
Google-översättning

Dear Madam, Dear Sir,

Thank you for your generous review of your recent experience at our club, Labranda Targa Aqua Parc, 4 stars

We look forward to seeing you again soon,

With warmest regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 april 2023

Ett mycket bra hotell med bra service, trevlig och uppmärksam personal. Buffematen var mycket god och med bra variation.
Tack för en härlig upplevelse och skön vecka.
Vi kommer tillbaka till denna underbara plats.

Datum för vistelsen: mars 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack PetraB1511
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
el hadji abdoulaye lo, Guest Services / Front Office på Labranda Targa Club Aqua Parc, svarade på det här omdömetSvarade 7 april 2023
Google-översättning

Dear valuable guest,

First of all thank you for reviewing us and for choosing Labranda Targa Aqua Parc

We are delighted to read your comments and happy to know you enjoyed your overall stay as well as our facilities.

We really look forward to welcoming you again soon.

Your satisfaction is our reward!

Best regards.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2019

Bodde här en vecka. Långt från centrum. Det går bussar. Plats bokas i förväg. Oärlig personal tar betalt för två, men ger en biljett där man skrivit 2 personer. Vilket innebär att personal delar på pengarna för den ena biljetten. Detta är satt i system. Kräv var sin biljett om du åker.
Det är ett före detta lyxhotell. Två våningar. Har en gång varit stort och flott. Vissa delar av hotellet är nu stängt för "renovering". Väldigt slitet. Polen går inte att använda eftersom den används av duvor att bada i. Det finns massor av duvor som skitar ned i poolen. Väldigt ohygieniskt när fler duvor än människor badar där.
Det finns ett internt avloppsreningsverk, som luktar en del när vinden ligger på.
Fåglar skitar ned balkongerna, så dessa går inte att använda och personalen städar inte där.
Maten är ok men enformig.
Stället är ganska stort, så det kan bli långt att gå t ex till matsalen.
Wifi finns enbart i lobbyn. Internet är därför otroligt segt om fler än fem försöker använda det. Ibland ligger det helt nere.
Personalen verkar inte glada, och det spiller över på servicen och bemötandet av hotellgästerna. Ovänlig attityd helt enkelt.
Jag önskar att jag aldrig hamnade på detta hotell.
Kan inte rekommendera det och kommer själv aldrig att besöka LABRANDA Targa Club Aqua Parc igen.

Rumstips: Välj annat hotell!
Datum för vistelsen: september 2018
    • Standard
    • Läge
    • Service
2  Tack televinken2345
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Relax16058460980, Quality Manager på Labranda Targa Club Aqua Parc, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2019
Google-översättning

Dear guest,

I would like to confirm that our hotel is not working on any renovation for this period. I am not sure you are reffering to our resorts.

In order to avoid any misunderstanding, please send us your booking reference number as we do not have any possibility to check your file...

Best regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 december 2018

Vi bodde tre dagar på Labranda Targa Aqua Parc.
En dag saknade vi privata saker som vi ställt bredvid handfatet i badrummet. Vi klagade hos städerskan, våningsansvarige och i receptionen. Ingen kunde förklara eller ge oss tillbaka sakerna som var stulna! Inte ens en ursäkt fick vi.
Även vår cokeflaska som stod på skrivbordet försvann.
Dörrarna i korridorerna var automatiska branddörrar men de kan inte fungera eftersom de var fixerade i öppet lägen med träkilar.
Anläggningen har två petanque-banor men det gick inte att spela på. Banorna hade djupa hål och kloten så rostiga att vi inte ens ville ta i kloten.

Datum för vistelsen: november 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack JanKerstin
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Hicham H, Quality Manager på Labranda Targa Club Aqua Parc, svarade på det här omdömetSvarade 14 december 2018
Google-översättning

Dear Jan,
Thank you for sharing with us your concerns. We would really appreciate if you can contact us by email in order to get your booking reference number and investigate your complaint with the concerned departments.
The guests's opinions are very important for us and we do all our best to assist our valuable guests since they made their booking with us after their departure.
Looking forward to hearing from you
Kind regards
Jihane Al Mouatamid
Quality Manager
jihane.almouatamid@mphotels.com
MPHM , Morocco

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen