Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great location, friendly service, beautiful condo, great value!”
Omdöme om Paradise Villas

Vi kan inte hitta några priser för det här boendet
Våra onlineresepartner har inga priser för det här boendet, men vi kan söka efter andra alternativ i San Pedro
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Paradise Villas
Rankat som nummer 3 av 20 B&B/värdshus i San Pedro
Omdömet skrevs juni 4 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Next time I would get a condo with a balcony.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack hsfamily4
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (133)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

127131 av 133 omdömen

Omdömet skrevs januari 17 2017
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2017, reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack fefozicca
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 26 2016
Google-översättning

Tips för att välja rum: por favor verifique que su habitacion el aire enfrie bien por que si es necesario y a nosotros n ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juli 2016, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Karla A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
acparadisevillas, Front Office Manager på Paradise Villas, svarade på det här omdömetSvarade december 19 2016
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 1 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Januari 2016, reste med familjen
Tack lesterlo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 21 2015
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2015, reste med vänner
    • Läge
    • Rum
    • Service
1  Tack Igor_197373
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa San Pedrohotell
4,7 km bort
Pelican Reef Villas Resort
14,2 km bort
Sapphire Beach Resort
Sapphire Beach Resort
Nr 35 av 55 i San Pedro
157 omdömen
2,6 km bort
Grand Colony Island Villas
Grand Colony Island Villas
Nr 23 av 55 i San Pedro
289 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1,3 km bort
Changes In Latitudes Bed and Breakfast
3,7 km bort
White Sands Cove Resort
White Sands Cove Resort
Nr 6 av 55 i San Pedro
498 omdömen
11,1 km bort
X'tan Ha Resort
X'tan Ha Resort
Nr 14 av 55 i San Pedro
653 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Paradise Villas? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Paradise Villas

Adress: Pescador Drive, San Pedro, Ambergris Caye 0000000, Belize
Region: Belize > Belize Cayes > Ambergris Caye > San Pedro
Bekvämligheter:
Strand Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Pentry Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 3 av 20 B&B/värdshus i San Pedro
Prisklass: 1 013 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 32

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt