Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Boka i förväg
  
översatt av Google
Sätt du kan uppleva National World War II Memorial på
från 50,00 US$
Mer information
från 49,00 US$
Mer information
från 60,00 US$
Mer information
från 68,99 US$
Mer information
Omdömen (9 655)
Filtrera omdömen
9 655 resultat
Medlemsbetyg
7 085
2 003
457
84
26
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
7 085
2 003
457
84
26
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 9 655 omdömen
Omdömet skrevs 18 juli 2018

Vackert och pampigt monument över Andra världskriget. När man är här ser man Lincoln memorial åt ena hållet på the Mall och åt andra sidan ser man Washington monument, och så kan man skymta Capitolium. Ta med matsäck, det finns väldigt dåligt med matställen häromkring.

Datum för upplevelsen: juni 2018
Tack Ginger726
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 september 2017 från mobil enhet

Ett monument som speglar alla Amerikas 52 stater på vackra stenar, en vacker öppen yta med plats för information men också möjlighet för barn att springa runt i, en självklarhet när man är i Washington.

Datum för upplevelsen: september 2017
Tack jwiderstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 maj 2017

En av många sevärdheter i Washington DC. Det är så mycket att se och göra i denna staden så se till att du läser på lite och gör en plan för vad du vill se och uppleva före du börjar utforska allt samman.

Datum för upplevelsen: april 2017
Tack ImmaHolm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 april 2017

Ett vackert monument att besöka tillsammans med en promenad i den vackra parken. En upplevelse som är värd sin stund.

Datum för upplevelsen: mars 2017
Tack MrochMrsL
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 februari 2017

Man blir imponerad av alla krigsmonument i Washington men det här är det finaste av dom. Här har man tagit alla stater och gjort en pelare, alla pelarna/staterna bildar tillsammans en ring, Mäktigt.

Datum för upplevelsen: februari 2017
Tack nilsthulin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen