Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jättegod mat!”

BarBord - Kök & Bar
Boka bord
Bookatable
Rankad som nr 3 av 35 Restauranger i Arvika
Prisklass: 10 US$ - 31 US$
Kök: Skandinaviskt
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Maten är toppen och stället mysigt. Både inne och uteservering. Trevlig personal och kockar som kan sätta smaker och laga jättegod mat.

Datum för besöket: juli 2020
Tack H2104MYannas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (126)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 126 omdömen

Omdömet skrevs 26 juli 2020

Barbord - Kök & Bar ligger precis vid vattnet.
Glimrande läge. Och riktigt mysigt ställe.
Väldigt trevlig personal.
Men när en burgare kostar 169 kr får man gärna gasa på lite på hamburgerstorleken och mängden pommes frites. Lite snålt, tycker jag. Lite.
Sen borde det ligga lite grönt på tallriken.
Borde vara en enkel match att lägga upp lite tomater, gurka och sallad.
Dylikt irriterar, det är ju så himla lött att fixa.
De vinner på läget (det är en femma). Skall testa en kvällsmåltid nästa gång.
Ölen var god.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Seaside322718
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Burgarn är ett stort skämt eller litet☹️väldigt liten burgare och stripsen var inget vidare eller☹️första och sista gången man var där

Datum för besöket: juli 2020
Tack 359magnusn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2020 från mobil enhet

Hamburgare, fiskrätt och vegetariskt burgare smakade alla väldigt bra och är prisvärt. Bra service och härligt läge nere vid vattnet. Synd att solen inte riktigt var på vår sida denna dagen, för en riktigt go sommardag hade gjort pricken över i-et! Rekommenderas starkt.

Datum för besöket: juli 2020
Tack lizetttte
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 februari 2020 från mobil enhet

Det serverades Wallenbergare, trodde jag. Men i Wallenbergare ska det inte vara kryddpeppar, då ska man kalla det kalvfärsbiffar i stället.
Smakade bra bara man kommit fram till varför det smakade annorlunda.
Andra observationer är att vissa i personalen inte torkar av borden innan de dukas om. Rätt ofräscht att bara borsta bort lite smulor och duka på nytt. Så stressigt är det aldrig att man inte hinner sätta hygienen först, ALDRIG!!!

Datum för besöket: februari 2020
Tack flamingohoppare
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på BarBord - Kök & Bar tittade också på

Arvika, Värmlands län
Arvika, Värmlands län
 
Arvika, Värmlands län
Arvika, Värmlands län
 

Besökt BarBord - Kök & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt