Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Anders L
Göteborg, Sverige

Centralt hotell i Arvika

Omdöme om Scandic Arvika
3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 14 aug. 2023
Det som är bra med detta hotell är att det ligger central i Arvika och det är lätt att hitta parkering för bilen. Rummen är lite slitna men allt var välstädat och rent.
Det som kan bli bättre är bemötandet från vissa i personalen. Vid min vistelse bad jag om att få rummet städat varje dag (där det på flera ställen i hotellet finns information om att detta går att få efter man frågar i receptionen). När jag frågade om städning ville inte personalen inte hjälpa mig med detta utan började prata om Scandics policy rörande städning. I ett serviceyrke ska man lyssna på kunderna och inte ifrågasätta deras önskemål.
Datum för vistelsen: juli 2023
Resetyp: Reste med vänner
3,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorLäge
2,0 av 5 bubblorService
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Thomas Andersson, MarketingScandic Arvika, svarade på det här omdömet
Svarade 15 aug. 2023
Tack för feedback. Städning är nåt vi fixar såklart men det bygger på kommunikation. Vi får se till att bli bättre helt enkelt. Hoppas du kommer tillbaka i framtiden.
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Bli belönad med One Key
  • StayForLong
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.1 km från Scandic Arvika
Kostnadsfritt wifi
Restaurang
Hotel Arkaden
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.2 km från Scandic Arvika
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Gemensamt kök/allrum
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
    1 050 kr
  • Hotels.com
    1 248 kr
  • Priceline
    1 050 kr
0.1 km från Scandic Arvika
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
    1 695 kr
  • Hotels.com
    1 695 kr
  • Vio.com
    1 695 kr
6.6 km från Scandic Arvika
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
    1 314 kr
  • Hotels.com
    1 314 kr
  • Vio.com
    1 314 kr
0.4 km från Scandic Arvika
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Beach
700 kr
Helt återbetalningsbar
  • Agoda.com
    700 kr
15.1 km från Scandic Arvika
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
    1 526 kr
  • Vio.com
    1 377 kr
  • Hotels.com
    1 526 kr
0.0 km från Scandic Arvika
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
1 920 kr
925 kr
  • Vio.com
    1 920 kr
  • Agoda.com
    1 920 kr
  • eDreams
    925 kr
26.8 km från Scandic Arvika
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
    1 258 kr
  • Vio.com
    1 135 kr
  • Hotels.com
    1 297 kr
30.5 km från Scandic Arvika
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
2 190 kr
Helt återbetalningsbar
  • Expedia.com
    2 455 kr
  • Vio.com
    2 041 kr
  • Hotels.com
    2 462 kr
35.7 km från Scandic Arvika
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Visa fler hotell i Arvika
Omdömen (383)
Filtrera omdömen
383 resultat
Medlemsbetyg
88
133
102
42
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
88
133
102
42
18
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 383 omdömen
Omdömet skrevs 10 augusti 2023

Datum för vistelsen: augusti 2023
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Thomas Andersson, Marketing på Scandic Arvika, svarade på det här omdömetSvarade 15 augusti 2023

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 26 juli 2023

Datum för vistelsen: juli 2023
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Thomas Andersson, Marketing på Scandic Arvika, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2023

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 25 juli 2023

Datum för vistelsen: juli 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Thomas Andersson, Marketing på Scandic Arvika, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2023

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 24 juli 2023

Skulle bo 7 nätter o bokade ett bättre rum, trodde vi

Inga garderober, knappt någon förvaring, mycket slitet badrum, handduk hängde ner i toaborsten osv osv

Bor nu på Elite hotell med samma standard o vilken otrolig skillnad och dessutom 3000kr billigare

Datum för vistelsen: juli 2023
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack anderslindell
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Thomas Andersson, Marketing på Scandic Arvika, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2023

Hej. Tråkigt Ni inte gav er till känna under vistelsen så hade vi gjort allt för att göra en bättre upplevelse istället för att få informationen i efterhand. Vi vill alltid bli bättre så vi tar tacksamt emot feedback och tittar hur vi akn förbättra ert rum till andra gäster i framtiden. Trevlig sommar

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2023

Datum för vistelsen: juli 2023
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Thomas Andersson, Marketing på Scandic Arvika, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2023

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Visa fler omdömen