Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (293)
Filtrera omdömen
293 resultat
Medlemsbetyg
61
110
83
30
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
61
110
83
30
9
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 293 omdömen
Omdömet skrevs 27 juli 2020

Mitt tionde(?) besök på Scandic Arvika.
Så här skrev jag för några år sedan:
”Centralt läge nära till torget och 5 minuters promenad ned till Kyrkviken/Glafsfjorden. Fräscha rum, alltid trevlig personal och god mat i hotellets matsal.
Dessutom sitter det fin konst på väggarna.
Frukosten bjuder på saker utanför standardsortimentet: mycket frukt, egengjord fruktsallad, några goda korvar och möjlighet att göra dina egna våfflor.”

Nu var det av Coronaskäl inte lika kul frukost. Inte mycket att göra åt.
Receptionen är nyrenoverad.
Det var inte mitt rum.
Slitet, fönster som inte fungerade, omysigt.
Synd.

Rumstips: Ta inte rum 103! Det borde kraftigt rabatteras.
Datum för vistelsen: juli 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Seaside322718
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2020 från mobil enhet

Det går inte att backa sig ur en kris....har något sagt!!!

Bara för att det är Corona kan man inte dra ner på allt!

Frukosten passade bättre in på sämre camping, bröden inslagna i plastfolie måste ha varit minst 1 dag gamla. + belgiskavåfflor som man kunde göra själv. Inget övrigt av frukosten var tilltagande, åkte till mataffären för få i oss frukost.

Poolen och relaxavdelning av avstängd pga. Reparation .

Bodde i ett familjerum för tre som var i klass med en liten hytt på tysklandsbåten och hur tänker man när man placerar ett litet familjerum precis resturang/bar uteservering (se bilder)

Toalett/badrum var inte heller i det fräschaste laget med både springer, hängande krokar och mögerbildning.

Får säga att om det är "corona-kris" så hade jag skickat de få gästerna till de bästa och finaste rummet oavsett bokning för att locka mer folk till hotellet.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack marcusf294
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2020

Datum för vistelsen: juni 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 20 april 2020

Datum för vistelsen: april 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 9 mars 2020

Datum för vistelsen: mars 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Visa fler omdömen