Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (221)
Filtrera omdömen
221 resultat
Medlemsbetyg
46
82
67
20
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
46
82
67
20
6
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1015 av 221 omdömen
Omdömet skrevs 20 juli 2018

  • Bodde här: juli 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 16 juli 2018

Har inte varit hos er på 4 år, mycket sämre service, inga Dags o kvällstidningar, smaklösa drinkar i Baren.
ingen trivsel på hotellet, märkts att det skett förändringar, till det sämre, personal var irriterade, var inget trevligt mottagande.

  • Bodde här: juli 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Rag53
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Thomas A, Chef på Scandic Arvika, svarade på det här omdömetSvarade 20 juli 2018

Hej, kvällstidningar har ju Scandic slutat med för att värna om miljön men istället får ni över 5000 tidningar att titta/läsa via vårt wifi. Det är ju bra. Maila mig gärna på thomas.andersson@scandichotels.com så får jag höra mer vad det var som gjorde att du tyckte det var mindre trivsel hos oss jämfört med sist. Tack

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2018

  • Bodde här: maj 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Thomas A, Hotelldirektör på Scandic Arvika, svarade på det här omdömetSvarade 12 juni 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 3 juni 2018

Det här blir åttonde besöket, tror jag bestämt.
Centralt läge nära till torget och 5 minuters promenad ned till Kyrkviken/Glafsfjorden. Fräscha rum, alltid trevlig personal och god mat i hotellets matsal.
Dessutom sitter det fin konst på väggarna.
Frukosten bjuder på saker utanför standardsortimentet: mycket frukt, egengjord fruktsallad, några goda korvar och möjlighet att göra dina egna våfflor.

Bodde här: juni 2018, reste i arbetet
Tack Seaside322718
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Thomas A, Hotelldirektör på Scandic Arvika, svarade på det här omdömetSvarade 4 juni 2018

Tack för fina ord och trevligt att du trivs hos oss!
Välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 maj 2018

Var två dagar i Arvika med min man som deltog i en klassfest. Njöt särskilt mycket av relax-avdelningen. Vårt rum var precis vid dörren till gymmet, varifrån man kan gå ner till bastu och pool. Man kunde själv sätta bastun på värmning, och det tog inte heller särskilt lång tid. Tosi hyvät löylyt! Riktigt bra bastubad! Åt gott i restaurangen på lördag kväll. Den gravade laxen på frukosten var läcker. Dagsvärmen kunde man dämpa med att ha balkongdörren öppen under natten.

  • Bodde här: maj 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack bastu2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen