Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Booking.com
Priceline
136 US$
Se erbjudande
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (302)
Filtrera omdömen
302 resultat
Medlemsbetyg
63
115
83
31
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
63
115
83
31
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
97102 av 302 omdömen
Omdömet skrevs 3 april 2017 från mobil enhet

Helt okej hotell med trevligt rum och sköna sängar. Kom väldigt sent så har ej provat restaurangen och inte heller SPA avdelningen men frukosten var bra. Rummet var välstädat. Trevlig personal i receptionen och bra parkering.

Datum för vistelsen: mars 2017
Restyp: Reste i arbetet
1  Tack 541evan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2017

Hotellet ger sig ut för att vara 4-stjärnigt men hade passat bättre som vandrarhem. Väldigt liten toalett där toalettstolen stod så nära ena väggen att det knappt gick att sätta sig ned. Duschen var inklämd i litet utrymme precis innanför rumsdörren och det fanns inga krokar för handdukar och du klev rätt ut på parkettgolvet. Totalt omöjligt. Sunkigt ställe över huvudtaget. Frukosten var ganska ok men det som skulle vara varmt var endast ljummet. Undvik detta ställe!

Datum för vistelsen: april 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Britta301
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Thomas A, Informationsansvarig på Scandic Arvika, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2017

Hej!
Tack för din feedback, den är viktig för oss för att kunna bli bättre.
Just detta rum du fick är 1 av 2 som har just dusch på ena sidan och toalett på andra.
Att man skall undvika oss tycker vi är hårt betyg då vi har gott om nöjda gäster så ta gärna kontakt med mig (Thomas) vid nästa stop så skall jag se till att Ni får en toppenvistelse!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 mars 2017

Centralt och bra läge. Fin spa avdelning när man kan koppla av efter ett arbetspass.Stora rum. Bra frukost med stort utbud. Trevlig personal. Fin liten servering där man kan koppla av med någon form av dryck. Kan varmt rekomendera detta hotell.

Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack andersuohlsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2017

Mycket bra och centralt läge. Vi fick ett stort rymligt rum där det enkelt fick plats en hel familj. God frukost med rejält utbud. Barnen uppskattade mycket sina presenter vid incheckningen. Både kortleken och tatueringarna användes flitigt...
Trevligt med pool och jacuzzi, det uppskattade familjen, särkilt barnen mycket.
Vi återkommer gärna till detta hotell.

Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack KungsholmenAE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2017

Rummet i annexet är helt Ok. Restaurangen serverar jättebra mat. Frukost Ok.
Läget är bra med god parkering.Trevlig och hjälpsam personal. Saknar kvällstidning. Hotellet har spa-anläggning.
After work på fredagskvällen gör det svårt med tillgång till bord.

Datum för vistelsen: februari 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack cbg250
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen