Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vinbar”
Omdöme om Easy Wine

Easy Wine
Rankad som nr 21 av 1 135 Restauranger i Riga
Certificate of Excellence
Prisklass: 4 US$ - 18 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 oktober 2017 från mobil enhet

Kul koncept med kort som registrerar vad man väljer för vin . Kan prova många olika sorter. Vi åt 2 olika platters med tapas som smakade bra. Trevlig personal. Rekommenderar att man bokar bord. Många fick vända i dörren då det var fullt.

Tack Birgit A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 3 oktober 2017
Google-översättning

Hi!
We are very glad that you enjoyed our wine system!
You can try different wines with one dish as well - it's like playing a food and wine matching game.
It was very nice having you and we hope that you will visit us again soon!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (821)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 821 omdömen

Omdömet skrevs 2 oktober 2017 från mobil enhet

Jättetrevligt mottagande av personalen ! Fick informatik och rekommendationer om bra viner. Vi ett sällskap på tre tog in pasta tagliatelle med räkor i mycket god sås . Billigt och prisvärt. Om jag återkommer till Riga så kommer jag definitivt besöka Easy wine igen.

Tack Laila B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 3 oktober 2017
Google-översättning

Hi!
Thank you very much for visiting our bar and writing us a review.
We are really glad that you think that our staff is helpful and knowledgeable :)
Makes us happy to know that you liked the food that we offer, and we really hope that you are going to visit us again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2017 från mobil enhet

Prisvärd och mycket god mat. Trevlig miljö både inne och ute. Vi åt dagens special pasta och risotto för bara 5 euro!

1  Tack annelie4
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mara T, Guest Relations Manager på Easy Wine, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2017
Google-översättning

Hi!
Thank you for coming to our bar and writing a review! And we are very glad to hear that you liked our pasta and risotto!We are hoping to see you again soon -and next time try some nice wines from our selection :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2017 från mobil enhet

I särklass den godaste tapas jag ätit! Superroligt koncept och mycket goda viner! Vi kommer helt klart komma hit igen!

Tack Linda E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mara T, Guest Relations Manager på Easy Wine, svarade på det här omdömetSvarade 14 juli 2017
Google-översättning

Hi!
We are glad that you enjoyed your time in Easy Wine! It is always nice to hear good words about the food, we try really hard to make it delicious :)
Thank you for coming and the nice review - we sincerely hope that you do come again​!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juni 2017 från mobil enhet

Maten var god men jag hade väntat mig vanligt vitlöksbröd som hemma men dem serverade mig bröd med pressad vitlök på!

Tack Ossytheking
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mara T, Guest Relations Manager på Easy Wine, svarade på det här omdömetSvarade 9 juli 2017
Google-översättning

Hello!
Thank you very much fot visiting EASY WINE in Riga and for your comments regarding your experience that you left on Trip Advisor.We regret to hear that you were expecting the dry garlic bread to be prepared differently.In our experience,majority of our customers enjoy this particular menu item prepared the way we normally do it.
We sincerely hope that you will visit us again soon!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Easy Wine tittade också på

 
Riga, Riga Region
 
Riga, Riga Region
Riga, Riga Region
 

Besökt Easy Wine? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt