Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Glutenallergiker, se upp!!!!”
Omdöme om Steiku Haoss

Steiku Haoss
Rankad som nr 369 av 1 061 Restauranger i Riga
Prisklass: 18 US$ - 61 US$
Kök: Steakhouse
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Större grupper
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Bokningar
Omdömet skrevs november 16 2014 från mobil enhet

Frågade i förväg om rätten var glutenfri, fick ja till svar men sen kommer köttet in som jag skulle ha men med helt andra tillbehör!! Då hade DOM tagit sig friheten att ge mig något helt annat än vad jag beställt utan att ens fråga! Ingen rabatt, fanns inget annat tillbehör att erbjuda fick jag till svar. MEN SEN när jag bad om potatis gick det bra att få! Ingen rabatt!!

Tack Milla W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Baiba S, Public relations på Steiku Haoss, svarade på det här omdömetSvarade april 20 2015
Google-översättning

Thank you for your reference. We are always obliging to our guests in helping choosing the meals. Our kitchen can adjust to every order, we are sorry for the situation.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (361)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

913 av 361 omdömen

Omdömet skrevs juli 27 2014

Restaurangen hade väldigt trevlig och engelsktalande personal som var uppmärksamma och fyllde på vin/vatten vid behov. Maten var mycket god men dessvärre var det väldigt dyrt. En köttbit kostar från ca 20€, sen tillkommer tillbehören i form av sås och pommes för ytterligare ca 9€. Till vinet (husets 15€ för 50cl) serveras inget vatten utan det får köpas till, det går absolut inte att få kranvatten, och en 70cl flaska med vatten kostade 6€. Utöver detta tillkommer en service fee på 10% på slutnotan.

Tack Jonas A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Baiba S, Public relations på Steiku Haoss, svarade på det här omdömetSvarade april 20 2015
Google-översättning

Thank you for the good reference. We are happy you liked our restaurant. We have an extensive menu: not only steaks, but pastas, soups or main courses for modest prices as well. We try to serve only fresh and quality products therefore the price may seem high.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 11 2014

Mycket bra service! Dock tillkommer 10% på notan i "serviceavgift". Underbart kött flamberat i rom, jättegott vin och dessert. Inget annat restaurangbesök i Riga kunde mäta sig med det här! Fantastisk upplevelse!

    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack Carolinuss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Linda D, Public Relations Manager på Steiku Haoss, svarade på det här omdömetSvarade juni 3 2014
Google-översättning

You have fantastic taste. It is great that our restaurant delighted you as much as it delighted us. See you in the future as well! Don’t forget to bring your friends! ;)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 29 2013

Hustrun fick en utmärkt köttbit medan min var rå inuti. Trots påpekanden var personalen inte villig att göra något åt saken !? Mycket oväntad reaktion. Erbjöds en kopp kaffe alternativt en sorbet-kula som kompensation, vilket jag inte accepterade.
I övrigt bra restaurang i mycket trivsam miljö. Personalen trots allt trevlig.
Priserna hyfsade.

    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack CHS4804
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 26 2013

Stora fina köttbitar som är stekta precis som du vill. Inte den billigaste restaurangen i Riga då du beställer kött och vad du nu vill ha separat. Men tycker priset är ok med tanke på mängden mat samt att restaurangen ligger i de turisttäta kvarteren. Personalen pratar bra engelska och är trevliga. Kan definitivt tänka mig ett besök till.

2  Tack Jackal78
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Steiku Haoss tittade också på

 
Riga, Riga Region
Riga, Riga Region
 
Riga, Riga Region
Riga, Riga Region
 

Besökt Steiku Haoss? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt