Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 168)
Filtrera omdömen
2 170 resultat
Medlemsbetyg
1 110
859
145
37
19
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 110
859
145
37
19
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 2 170 omdömen
Omdömet skrevs 24 mars 2018 från mobil enhet

Alldeles fantastiskt!!
Kunde lagt Spa behandlingarna lite längre ifrån själva jacuzzi o poolen, då man knappt fick prata.

Frukosten var jättebra
Stödni gen var finemang
Rummen var fräscha och renoverade

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Jenny E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
managercentrum, Front Office Manager på Wellton Centrum Hotel & SPA, svarade på det här omdömetSvarade 27 mars 2018
Google-översättning

Dear Jenny,

Thank you for your stay in Wellton Centrum Hotel &SPA and for sharing your experience with us! We were delighted to learn that you loved the hotel in so many aspects and that we met your expectations. Such a positive comments are the best motivation for us, as the comfort and satisfaction of our guests is the priority.

We hope that we made you feel very welcomed! It was a pleasure to have you as our guest and we will be more than happy to see you again in the nearest future.

Kind regards,
Guntra Grabovska,
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2018 från mobil enhet

Inte för att vi var runt i staden så mycket så upplevde jag att läget på hotellet var perfekt. Trevlig och hjälpsam personal. Helt ok frukost. Spat var mysigt, dock lite kall bubbelpool. Mysigt rum med välfylld minibar.

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack fancyfrida
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
managercentrum, Front Office Manager på Wellton Centrum Hotel & SPA, svarade på det här omdömetSvarade 7 mars 2018
Google-översättning

Dear fancyfrida,

Thank you for choosing Wellton Centrum Hotel & SPA as your place to stay in Riga and your valuabe review. We are very happy to know that we were able to satisfy you with hotel facilities and location, as we are truly fortunate to be located in the heart of Old Riga Part, and further incredibly lucky to be close by the most top sightseeing sites.

On behalf of all hotel personnel, I would like to inform you - that you are always welcome and we are looking forward to see you again!

Sincerely,
Guntra Grabovska,
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 februari 2018

Hotellet ligger i gamla stan av Riga, ett mycket fint område och perfekt läge. Trevlig personal som var mycket hjälpsam. Rummen var stora, fräscha och med sköna sängar. Vi hade inkluderat SPA entré och måste tyvärr hålla med andra skribenter att spa-delen kunde varit bättre. Inte mycket mer än vad många andra hotell kallar "relax-avdelning". Dock ett brett utbud av behandlingar, som vi aldrig fick provat pga att det var fullbokat, så tips är att boka i förväg. Men i övrigt ett hotell som varmt rekommenderas.

  • Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack EMJ_Sweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
managercentrum, Front Office Manager på Wellton Centrum Hotel & SPA, svarade på det här omdömetSvarade 12 februari 2018
Google-översättning

Dear EMJ_Sweden,

Thank you for choosing Welltton Centrum Hotel & SPA as place where to stay in beautiful city Riga! First of all, I am happy to learn that our location fully measured to your expectations. We can just agree with you - everything near by walking distance and that overall your staying experience with us was good.
However we feel sorry to hear that the SPA zone was disappointing for you and because of the several aspects you could not fully enjoy it.
Thank you, once again, for your review. It was a pleasure to have you as our guest and we will be very thrilled to welcome you again at Wellton Centrum Hotel & SPA and I am more than sure that we will be able to reinstate your faith in us!

Kind regards,
Guntra Grabovska,
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 februari 2018

Vi bodde i ett superior room under en spaweekend i Riga. Fint och välstädat rum med sköna sängar. Perfekt läge i gamla stan men nattlivet hördes ända in på morgonkvisten vilket gjorde det svårt att sova. Personalen i receptionen var trevlig, hjälpsam och tillmötesgående. Jag och mina tjejkompisar hade sett fram emot en härlig spaweekend med behandlingar men spadelen på hotellet var dock en besvikelse. Bullrigt och stökigt med lekande barn i poolen som hördes ända in till massagerummet, inte alls avkopplande. Det var även strul med behandlingarna vi bokat innan ankomst och en av dem bokades av bara en timme innan. Okej frukost och överlag en mysig vistelse på hotellet men det berodde mest på sällskapet.

  • Bodde här: februari 2018, reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Jenny F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 december 2017 från mobil enhet

Trevligt och fint hotell med mycket bra läge. Fina rum, bra frukost och trevlig personal som pratade väldigt bra engelska. Enda minuset var att SPA:et är litet och i kallaste laget. Inget ställe man stannar länge på för att koppla av. Jag bokade inga behandlingar men före och efter en behandling är det säkert alldeles lagom.

Bodde här: november 2017, reste med vänner
Tack 342hannal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
managercentrum, Front Office Manager på Wellton Centrum Hotel & SPA, svarade på det här omdömetSvarade 13 december 2017
Google-översättning

Dear 342hannal,
Thank you for choosing Wellton Centrum Hotel & SPA for your stay in Riga.
We are delighted to know that hotel`s central location suited your needs and our staff work and breakfast offer left only positive emotions.
Please, be kindly informed that every Guest`s opinion is very important to us and by knowing all of point of view and experiences we can move on and improve our services and feel really sorry that you were not impressed with a SPA visiting. Dear Guest, thank you once again for sharing your review and for staying with us. We are looking forward to welcome you again for another, I would say, better experience!
Sincerely,
Guntra Grabovska,
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen