Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt men litet”
Omdöme om ESPA Riga

ESPA Riga
Rankad som nr 2 av 74 Spa och välmående i Riga
Certificate of Excellence
Mer information om sevärdheten
Information om sevärdheten
Rekommenderad vistelselängd: Mer än 3 timmar
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Vi var i pooldelen bubblade och bastade.
Detta är ett mindre spa, trevligt och bra men dyrt för denna lilla anläggning.
35 euro / person.

Tack Jörgen Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ESPA_Riga, Manager på ESPA Riga, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018
Google-översättning

Dear Jorgen A,

Thank you for taking the time to write the review about the ESPA Riga.

It was our pleasure to have you as our guest and I am glad that you enjoyed spa facilities.The level of service and quality is essential for us here at ESPA Riga and we are doing our best to make our guests happy and deliver the good value for money.

Best regards,
Aiga Lapina

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (278)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

15 av 278 omdömen

Omdömet skrevs 17 januari 2018 från mobil enhet

Väldigt bra behandlingar, lite folk. Vissa bastu är avstängda vilket försämrar betyget.

Toppenspa! Åker gärna hit igen!

1  Tack Patrik O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ESPA_Riga, Manager på ESPA Riga, svarade på det här omdömetSvarade 21 januari 2018
Google-översättning

Dear Patrik O,

Thank you for your review of ESPA Rīga we are pleased to hear you enjoyed your visit. We appreciate you taking the time to share your comments and tit will be taken into consideration. It will be our pleasure to welcome you again in the future.

with kind regards,
Aiga Lapina
Spa Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2017 från mobil enhet

Vi var en grupp vänner som bokat fitness-programmet. Instruktionerna vi fick var lite oklara pga språkförbistringar. Vår workout med en privat tränare var trevlig men ganska chill. Tränaren verkade inte tycka att vi skulle anstränga oss under träningen. Vi hade nästan hela spa-avdelningen högst upp för oss själva eftersom vi kom på morgonen. Vi fick åtminstone tre olika besked om när vi kunde dricka vår fitness-cocktail av olika personer i personalen. Massagen var mycket bra och allting kändes fräscht och nytt. Det som verkligen drar ner betyget är de otroligt oklara besked vi fick om lunchen som ingick i vårt paket och som vi sedan fick vänta inte mindre än 45 min på att den skulle serveras. Portionen var så liten att ingen blev ens i närheten av mätt och då är jag ändå liten i maten. De skulle kunna jobba lite på servicen för att få högre betyg!

Tack Helena L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ESPA_Riga, Manager på ESPA Riga, svarade på det här omdömetSvarade 2 januari 2018
Google-översättning

Dear Helena L,

Thank you for taking the time to post a review of your experience at ESPA Riga. We very much appreciate your constructive feedback and will forward your comments to the respective heads of departments. We are happy to hear your enjoyed relaxation at our exclusive Thermal suite and you found massage to be done professionally and as expected.

We are deeply disappointed that in this instance we failed to exceed your expectations and couldn’t properly serve you at the Spa Café. We very much hope we will have the pleasure of welcoming you to the Spa once more, when we may have the opportunity to restore your faith in ESPA Riga.

with kind regards,
Aiga Lapina
Spa Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2017

Bada i poolerna med barnen och de verkligen älskade stället. Lugnt och behagligt. Bra service och hjälpsam personal.

Tack Kristian G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 2 december 2017 från mobil enhet

Trevligt spa men väldigt litet (1 pool, 1 bubbelpool och 3 bastu). Dyrt för så litet utbud. Omklädningsrummen var fina, trevligt med eget duschbås. Besvikelse då vi förväntat oss mer med tanke på priset.

Tack Karin G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ESPA_Riga, Manager på ESPA Riga, svarade på det här omdömetSvarade 3 december 2017
Google-översättning

Dear Karin G,

Thank you for taking the time to post a review of your visit at ESPA Riga. We are sorry to hear you didn't enjoy your spa journey as we do our best to make sure our guests have unforgettable experience.
We advise to book any of ESPA face or body treatments to enjoy full spa experience and relax at our exclusive Thermal suite.


Kind regards,
Aiga Lapina
Spa Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på ESPA Riga tittade också på

 
Riga, Riga Region
Riga, Riga Region
 

Besökt ESPA Riga? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt