Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 22:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Klassisk massage

Mkt bra personal. Klassisk massage avnjöts i en hel timme. Studion tar endast kontanter. Två nöjda ... läs mer

Omdömet skrevs 21 februari 2020
862jonasl
,
Umeå, Sverige
från mobil enhet
Bästa massagen jag fått.

Det bästa massagen jag fått någonsin. Jag valde aroma massage. Blev mött av största respekt och ... läs mer

Omdömet skrevs 31 december 2019
saraaW6974DL
,
Brunflo, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 384 omdömen
  
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Riga
från 86,48 US$
Mer information
från 98,84 US$
Mer information
Flytande Bastu
1 omdöme
från 74,68 US$
Mer information
från 247,07 US$
Mer information
Omdömen (384)
Filtrera omdömen
384 resultat
Medlemsbetyg
370
11
2
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
370
11
2
0
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 384 omdömen
Omdömet skrevs 21 februari 2020 från mobil enhet

Mkt bra personal. Klassisk massage avnjöts i en hel timme. Studion tar endast kontanter. Två nöjda svenskar :-)

Datum för upplevelsen: februari 2020
Tack 862jonasl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 december 2019 från mobil enhet

Det bästa massagen jag fått någonsin. Jag valde aroma massage. Blev mött av största respekt och lugn. Så nöjd. Bonus för det goda teet jag fick efteråt.

Datum för upplevelsen: december 2019
Tack saraaW6974DL
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 december 2019

Mycket bra klassisk massage, utförd av en kunnig terapeut. Blev som en ny människa efteråt. Rekommenderas starkt!

Datum för upplevelsen: december 2019
Tack EwaB378
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 november 2019 från mobil enhet

Mycket trevlig spa med fantastisk service och trevlig personal. Underbar massage efter långa promenader.

Datum för upplevelsen: november 2019
Tack kickilucca
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 november 2019 från mobil enhet

Mycket trevligt ställe och professionell massage. Rekommenderas verkligenhar fått ryggmassage vid två tillfällen och känner mig mycket bättre.

Datum för upplevelsen: november 2019
Tack LarsS1577
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen