Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 665)
Filtrera omdömen
1 665 resultat
Medlemsbetyg
924
649
71
14
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
924
649
71
14
7
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 1 665 omdömen
Omdömet skrevs 21 maj 2018 från mobil enhet

På hotellets 26 våning finns en skybar med fantastisk utsikt över staden. Bordsservering men även en stor bar med varma och kalla drycker.
Restaurang med buffémeny - både förrätter, varmrätter och efterrätter.

Datum för vistelsen: maj 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack 856j_rgenl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alona S, Guest Relations Manager på Radisson Blu Elizabete Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 28 maj 2018
Google-översättning

Dear Jorgen,

Thank you for taking time to review our sister hotel - Radisson Blu Latvija Conference and SPA hotel, we will make sure we pass your comments to them! We hope that you will also come to visit our hotel some time in the future!

With best wishes,
Aļona Šumilo
Guest Relations Representative

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 maj 2018

Datum för vistelsen: maj 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Radisson Blu
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Alona S, Guest Relations Manager på Radisson Blu Elizabete Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 15 maj 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 10 april 2018

Känns inte som ett alldeles för stort Radisson Hotel, utan har charmen av ett lite mindre hotell men med alla de faciliteter man kan förvänta sig av ett Radisson Hotel. Bra placering i Riga och god frukost!

Datum för vistelsen: maj 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack MarcusMarcus11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alona S, Guest Relations Manager på Radisson Blu Elizabete Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 15 april 2018
Google-översättning

Dear Marcus,

Thank you so much for the time taken to leave a feedback of your last stay with us! :) I am very pleased that you liked our hotel and thank you also for the kind comments on our breakfast offer.We really hope to welcome you back to our hotel on your next trip to Riga!

With best wishes,
Aļona Šumilo
Guest Relations Representative

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2017

Bra hotell i centrala Riga nära till allt. Bra service och bemötande. Rymliga rum med nästan allt. Jag saknade bara skohorn men det är inte hela världen. Frukosten var toppen bra, lite av allt för alla. Lite tråkig bordsmöblering men dock lugn miljö. Bra service vid ankomst och vid frukost. Det finns förbättringspotential vid utcheckning. Kan rekommendera för andra!

Datum för vistelsen: september 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
Omdömen sammanställs i samarbete med Radisson Blu
Tack leog721
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alona S, Guest Relations Manager på Radisson Blu Elizabete Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 3 oktober 2017
Google-översättning

Dear leog721,
I really appreciate the time taken to write such a detailed and wonderful review about our hotel! I am pleased to note you had a pleasant stay with us and the team looked after you well. And please be sure that we all are looking forward to welcome you back in our hotel in not too distant future!

With warmest wishes,
Aļona Šumilo
Guest Relations Representative

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 september 2017 från mobil enhet

Mycket fint hotell, fräscht. Fina rum som är rymliga och har de flesta bekvämligheter. Frukosten är stor och bra, hotellet har även en relaxavdelning med bastu. Personalen i receptionen var bra och gav en god service, personalen i baren var inte speciellt glada när de arbetade, det var nästa jobbigt när de skulle hjälpa några kunder. I övrigt ett mycket bra hotell med bra läge som varmt rekommenderas.

Datum för vistelsen: september 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack Mellanbockenbruce
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Alona S, Guest Relations Manager på Radisson Blu Elizabete Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 10 september 2017
Google-översättning

Dear Mellanbockenbruce,

Thank you very much for your feedback, we highly appreciate the time taken to leave a review for us! I am happy to repeatedly hear that our Front Desk team has stood out in the delivery of professional and exceptional service. We are all about caring for our guests experiences and the team and I are so pleased to receive such wonderful praise. Thank you once again and I hope that we will welcome you back to Radisson Blu Elizabete in not too distant future.

With warm regards,
Aļona Šumilo
Guest Relations Representative

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen