Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (937)
Filtrera omdömen
937 resultat
Medlemsbetyg
725
156
31
18
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
725
156
31
18
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 937 omdömen
Omdömet skrevs 5 juli 2019

Ett av det bästa hotell jag sovit i standard rum i minisvit storlek bekväm säng med 2? dyn alternativ.
Rummets AC fenomenal tyst rätt konstant temperatur! Badrummet med bubbelbad och separat dusch?
Svit standard! Toppen morgonmål.

Datum för vistelsen: juni 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Happiness43530485361
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelinaK, Manager på V Spa & Conference Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 8 juli 2019
Google-översättning

Dear guest,

Thank You so much for staying in V Spa & Conference Hotel during Your recent trip to Tartu and sharing Your lovely feedback with us! We are so happy to hear that You had a wonderful stay and enjoyed all that we had to offer, starting with the room and finishing with a delicious breakfast in our restaurant Joyce. Next time You're visiting, we recommend reserving a table for dinner as well - we are sure You wouldn't be dissapointed! Hopefully You'll be back soon!

Kind regards,
Helina Kraus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 januari 2019

Alates vastuvõtust kuni lahkumiseni oli personal väga sõbralik ja abivalmis. Ööbisime sviidis mis oli suurepärane välja arvatud mõned kosmeetilised vead. Restoran ja hommikusöök olid suurepärased. Restorani teenindaja oli alguses tüdinud olekuga kuid õhtu möödudes leidis enda naeratuse üles. Spa baarmen oli väga sarmikas ja abivalmis.

Datum för vistelsen: januari 2019
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack DayTrip06188782039
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelinaK, Manager på V Spa & Conference Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 30 januari 2019
Google-översättning

Hello!

Thank You for choosing V Spa & Conference Hotel and sharing Your experience with us! We are so happy to hear that the whole group had such a great time and especially enjoyed our restaurant Joyce for both breakfast and dinner. We hope that You'll be back soon for another fun trip!

Kind regards,
Helina Kraus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 november 2018

Mycket bra hotell att rekommendera. Utmärkt läge i centrum, vänlig personal. Frukost är en av de bästa som erbjuds på hotellen inte bara i Estland. Rent, fräst rum av hög standart. Parkering (mot rimlig avgift i samma hus.

Datum för vistelsen: oktober 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 499igort
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HelinaK, Manager på V Spa & Conference Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 2 december 2018
Google-översättning

Hello!

Thank You so much for choosing V Spa & Conference Hotel and sharing Your positive experience here on Tripadvisor! It's a joy to hear that You had such a lovely holiday and especially enjoyed the breakfast in our restaurant Joyce. We hope that You'll be back soon for another holiday!

Kind regards,
Helina Kraus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 oktober 2018

Super hotell. Mõned tähelepanekud. Check-in võiks olla varem kui 16.00. Toa maksumus on üsna krõbe ja ei tahaks hotelli ainult ööbima tulla. Kell 16 laupäeval on spa osa juba puupüsti täis. Parkimine võiks olla toa hinna sees, 10 eurot on liig, arvestades toa hinda! Varahommikul läks tööle tuletõrjealarm, mis ehmatas korralikult, kuid seletust ka keegi anda ei osanud. Hommikusöök super, toas kõik vajalik olemas, spa väga mõnus. Tuleme kindlasti veel!

Datum för vistelsen: oktober 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack keitiott
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Helina K, Manager på V Spa & Conference Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 oktober 2018
Google-översättning

Dear Keiti,

Thank You for staying in V Spa & Conference Hotel and sharing the experience You had with us! We are glad to hear that You enjoyed the spa centre, breakfast and ofcourse - the room You booked. We are working hard so we can chance the check in time in the future but at the moment, we are more than happy, to give the room cards before 16:00 when the room is ready without any extra feed and if possible, we also offer later check out. The underground parking for Kvartal is unfortunately operated by a different company which is why it's for a fee that is the same for all visitors of the centre. It's possible to park for free in the evenings and during the whole weekend on the city streets - we recommend Aleksandri and Kalevi as they are super close to the hotel. We are very sorry about the fire alarm! When the alarm went off, it took some time for information to reach us which is why we didn't have any explanations for the first guests to call - we are a part of a huge leisure centre and it takes a couple of minutes to make sure where the alarm went off and forward the information. Fortunately it was a false alarm. We hope that You still had some sleep after the alarm went off and still had a relaxing holiday!

Looking forward to seeing You again!

Kind regards,
Helina Kraus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 oktober 2018

Fint och rent och otroligt härliga sängar. Synd bara att Spa var stängt på måndagar, känns lite som att bli snuvad på en del av vistelsen. Frukosten saknade lite av det jag vill ha som Latte och var kanske lite ordinär.

Datum för vistelsen: september 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Helmalt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Helina K, Manager på V Spa & Conference Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 5 oktober 2018
Google-översättning

Hello!

Thank You for choosing V Spa & Conference Hotel and sharing the experience You had! We are glad that You enjoyed the beds and we hope that You slept great! On the first monday of the month, our spa is closed due to maintenance and we always let our guests know in advance. We are sorry to hear that Your visit happened to be at this exact time and You didn't get the chance to discover our spa centre but we hope that You'll be back soon to check it out!

Looking forward to seeing You again!

Kind regards,
Helina Kraus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen