Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket god mat”
Omdöme om Restaurant Kuldmokk

Restaurant Kuldmokk
Rankad som nr 169 av 1 170 Restauranger i Tallinn
Prisklass: 6 US$ - 22 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 juli 2018 från mobil enhet

Trevlig och proffsig personal. En fantastisk uteservering med skugga på en lummig bakgård. Den som gillar medelhavs-mat äter gott på Kuldmokk.

Datum för besöket: juli 2018
1  Tack 378RichardN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AnnikaArras, Owner på Restaurant Kuldmokk, svarade på det här omdömetSvarade 30 september 2018

Tack!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (179)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 179 omdömen

Omdömet skrevs 2 november 2017 från mobil enhet

Restaurangen ligger precis utanför murarna till Gamla stan. Intressant meny med en blandning av smaker. Inte på något sätt traditionellt men om man vill ha något nytt så är det bra. Barnmenyn är kanske inte så tilltalande. Miljön och servicen utmärkt!

Datum för besöket: november 2017
Tack mattsj2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AnnikaArras, Owner på Restaurant Kuldmokk, svarade på det här omdömetSvarade 8 november 2017

Tack så mycket!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 september 2016

Nedanför Domberget i sydvästlig riktning ligger några vackra trähus och den vid Falgitee ser man när man vandrar gatan från Domberget och neråt ! Mysigt litet matställe !

Datum för besöket: september 2016
Tack 46erling46
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2016 från mobil enhet

Toppengod mat i gemytlig miljö. Fin bakgrundsmusik och uppmärksam personal. Vi trivdes verkligen och fick en fin avslutningskväll i Tallinn. Rekommendras!

Datum för besöket: juli 2016
Tack 991ingelae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2016 från mobil enhet

Kan verkligen rekommendera ett besök. Maten var utsökt och personalen var vänlig och kunnig. Lammköttet var mört, saftigt och gott. Ja, tror att det hör till det bästa jag någonsin smakat.
Barnen tyckte också om maten.
Menyn är medelhavsinspirerad, de serverar t.ex bläckfisk.
Speciellt lämpligt läge om man bor på von Stackelberg eller Meriton spa & conference.

Datum för besöket: december 2015
Tack Malin W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurant Kuldmokk tittade också på

 
Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County
 

Besökt Restaurant Kuldmokk? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt