Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysigt ställe”
Omdöme om Hotokas

Hotokas
Rankad som nr 37 av 1 187 Restauranger i Tallinn
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 12 US$
Kök: Street Food
Restauranginformation
Omdömet skrevs 26 december 2019 från mobil enhet

Annorlunda och goda korv med bröd. Finns även annat på deras lilla meny, men här måste man ju bara testa deras hotdogs mysig miljö och trevlig personal. Rekommenderas

Datum för besöket: december 2019
Tack RogerochMia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (290)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 290 omdömen

Omdömet skrevs 12 augusti 2019

Restaurangen sitter fint i en park cirka 30 minuters promenad från terminalen för Tallinksija. Promenaden går genom en jätte fint park och man få ser Tallinn från en annan vinkel.

Det finns mycket att ser på väg till restaurangen och väl framme blir man inte bessviken på lokalerna och själva platsen.Se till att dy välja rätt plats, det finns in "finare" resturang till vänster, Hotokas ligger rakt fram i den gula huset.

Maten var precis lagom, stort korv i en buller som var lire mera "matigt" än svenska korvbröd, tillbehören var inlagda rödbetor och lök (Typisk estniska rätter) och pommes med skalen på. Jätte gott!!! Hamburgeren var stort och hade fina tillbehör och pommes.

Prisarna var lagom och personell väldigt trevligt..

På promenaden hinner du ser mycket och vid Balti Jam (Tåg stationen) kan du ta en avstickare och besöka Teliskivi, det nya hipp plats med konstnärer, loppisar och mycket mera, på väg tillbaka till till båten ser man Tjocka Margareta, "Kakan i Kyrkan", stora storet och mycket mera.

Datum för besöket: augusti 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ViQ_i_Halleforsnas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juni 2017

Nedanför Domberget i Tallinn`s gamla stad, finns en yta med gräsplaner och träd på den sydvästra sidan av Domberget ! Där ligger en liten träbyggnad, med utsikt över träd och natur och på andra sidanligger den trafikerade gatan Toompuistee. Interiören är av trä och det känns mycket hemtrevligt att äta eller fika på Hotokas !

Datum för besöket: maj 2017
Tack Erling G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 december 2016 från mobil enhet

Hemtrevlig liten stuga har gjorts till en hotdog restaurang, med personlig stil ( ingen typisk snabbmat restaurang. Vi besökte stället på en fredag kväll och fick vänta en halv timme på maten. Maten smakade färskt och gott. Helt klart värt ett besök.

Datum för besöket: december 2016
Tack U8KOdanielg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 september 2016

I grönområdet och skogen söder om Falgi tee, ligger detta mysiga lilla matställe ! Ser trångt ut för personalen att komma ut med mat till uteserveringen men de är vana och smidiga ! Maten ser underbar ut ! Inredningen i inomhusmatsalen är i alla regnbågensfärger och känslan och intrycket vid mitt besök var; "Känns som hemma" Detta är ett bra betyg på ett ställe där jag verkligen trivdes ! Lite trångt men färgglatt !

Datum för besöket: september 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Erling G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hotokas tittade också på

Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County
 
Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County
 

Besökt Hotokas? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt