Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 09:00 - 21:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Antagligen det största shoppingcentret i Tallinn

Hyggligt stort shoppingcenter i mitten av Tallinn som är svårt att missa. Har det man förväntar sig ... läs mer

Omdömet skrevs 8 oktober 2016
Robert L
Besökta musik och video affären,

Jag köpte Rysk muxik CD, Med aritster som Irina Krug Ani Lorak, De Ryska artisterna är sorterade ... läs mer

Omdömet skrevs 8 juli 2018
jorma4212
,
Borås, Sverige
Läs alla 161 omdömen
  
Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Tallinn
från 143,78 US$
Mer information
från 17,42 US$
Mer information
från 17,42 US$
Mer information
från 407,07 US$
Mer information
Omdömen (161)
Filtrera omdömen
161 resultat
Medlemsbetyg
40
78
31
7
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
40
78
31
7
5
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 161 omdömen
Omdömet skrevs 8 juli 2018

Jag köpte Rysk muxik CD,
Med aritster som Irina Krug Ani Lorak,
De Ryska artisterna är sorterade efter det Ryska alfabetet,
Ni som inte kan det Ryska alfabetet får det svårt då det inte är översatt till Engelska,
Det finns Engelska Anerikanska Tyska artister på CD och på musik video,
Och övriga artister, Kan finns artister från Sverige och övriga länder,
Annars fråga personalen,
Personalen kan mycket bra Engelska,
Så det är brara att fråga,

Datum för upplevelsen: juni 2018
Tack jorma4212
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 maj 2017

Besök och köp av märkeskläder gör man här. Cafeér, matbutik och apotek finns. Nära att få allt man behöver när det tex regnar i Tallin.

Datum för upplevelsen: maj 2017
Tack martinaam22
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 oktober 2016

Hyggligt stort shoppingcenter i mitten av Tallinn som är svårt att missa. Har det man förväntar sig och det finns ett "NK", Kaubamaja, som nog kan locka en del som vill ha lite märkessaker. Priserna på ungefär svensk nivå¨på allt som är importerat.

Datum för upplevelsen: oktober 2016
Tack Robert L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2016 från mobil enhet

Ganska stort, men ett smalt innehåll! Ologiska våningsplan, en rulltrappa kunde leda till en bokhandel/café och inget mer att se!

Rent och fräscht!

Datum för upplevelsen: augusti 2016
Tack Sessan13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 april 2016 från mobil enhet

Bästa shoppingstället mycket bra märken Ta med den feta plånboken
River Island är min favorit Här kan man fika Fanns mynt toaletter hissar då den är ett par våningar

Datum för upplevelsen: april 2016
Tack cimk77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen