Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmärkt Veganrestaurang !”
Omdöme om Vegan Restoran V

Vegan Restoran V
Rankad som nr 4 av 1 187 Restauranger i Tallinn
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Middag, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Middag, Bokningar
Omdömet skrevs 20 april 2020

Restoran V är välkänd bland både turister och ortsbor ! Det är här man erbjuds många olika veganmaträtter och har blivit specialister på veganmat !

Datum för besöket: april 2020
Tack Erling G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 699)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 699 omdömen

Omdömet skrevs 26 december 2019 från mobil enhet

Mysig liten restaurang, väldigt trevlig personal. Mycket välsmakande mat, allt från brödet till oreo desserten . Rekommenderar rödbetsravioli till förrätt, du kommer inte ångra dig!
Gillar att det finns alkoholfria alternativ

Datum för besöket: december 2019
Tack RogerochMia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 december 2019 från mobil enhet

En liten restaurang i gamla stan, gemytlig, hemtrevlig och enkel. Trevlig personal, god mat och hyggliga priser.

Datum för besöket: december 2019
Tack MLPI2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2019 från mobil enhet

Åt nu * gången på V. Menyn varierar varje säsong och allt är jättegott! Även dryckerna är goda. Stället är mysigt o.personalen trevlig. Alltid fullt, så boka bord.

Datum för besöket: augusti 2019
1  Tack 587tinaw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2019 från mobil enhet

Vi skulle ha varit på restaurangen bredvid, så vi chansade på att få plats här! Underbart trevlig personal, fantastiskt rabarbervin och helt underbar mat! Maten är komponerad på ett så smakfullt sätt, så vi ville inte att den skulle ta slut! Helt enkelt underbart!

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Yogini365
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Vegan Restoran V tittade också på

 
Tallinn, Harju County
 

Besökt Vegan Restoran V? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt