Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“smidigt badande”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Tallink Spa & Conference Hotel
Rankad som nummer 41 av 86 hotell i Tallinn
Omdömet skrevs april 17 2017

Trevligt hotell med en mycket bra frukost och middagsbuffe'. Badrock och tofflor ingick i priset och fria bad i två bassänger och dess två bubbelpooler och luftbubblor här och där från botten och sidor. En pool gick ut i friska luften Det tyckte barnen var häftigt när det snöade på dem! Vi hade beställt tre bäddar och den tredje kom på em ca 15. Vi fick själva bädda och försöka få plats med den i en litet 2-personers rum. Efter flytt av sängar och sidobord gick det, men det var inget vi borde behöva fixa själva.
När jag bokade hotellet så passade jag även på att beställa kvällsmat, men när vi visade upp vår voucher i matsalen, så hade vi fått ett hotell ca 3km bort!! Dåligt skött Tack vare .en toppen källarmästare så fixade han att vi kunde äta i restaurangen och ringde det andra hotellet och ordnade så allt blev bra. Ser man upp och kollar så blir det bättre nästa gång. Inte lita på Tallink-hemsidan Det var ganska långt att gå, ca 20 min runt hamnen

Tips för att välja rum: Välj in mot poolen vi hade utåt och vaknade av kraftigt takdropp på fönsterblecken kl 02 när det reg ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack jer975
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade april 21 2017
Google-översättning

Dear Guest,
First of all we would like to thank you for staying at Tallink SPA & Conference Hotel and for your review!
I am glad to read that you enjoyed breakfast and dinner variety and taste of the food. Also that the hotel facilities were up to your expectations.
We are sorry that the room was small for you, we have different types of rooms and special bigger rooms for the families. We are now investigating the matter and making sure this situation would not happen to you and to the other guests again.
We are pleased to read that you enjoyed your stay with us. Looking forward to welcome you back !
Warmest Regards,
Jekaterina Marits
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (923)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2327 av 923 omdömen

Omdömet skrevs april 15 2017 från mobil enhet

Trevligt hotell, men Gud vilken otrevlig personal.. Jag förstår inte hur man kan anställa personal som inte har någon känsla för service. Det drog verkligen ner hela stället.

Frukosten var ätbar, men skulle inte ge den så många stjärnor heller..

Bodde här: April 2017
Tack LillaFlisen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade april 19 2017
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for staying at Tallink SPA & Conference Hotel and for your review. I would like to apologize, that during your visit the service was not up to your expectations. We appreciate constructive critics as it helps us improving our performance.
Please note that we are taking relevant actions in order to improve our general service standards, your feedback is very important for us.
We are very glad to read that you liked the hotel in general and we are looking forward to welcome you back !
Warmest Regards,
Jekaterina Marits
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 2 2017

Vi har varit här ett antal gånger sen 2009 och gillar hotellet men det har blivit sämre med åren främst pga. undermåligt underhåll. Rummen är bra men som sagt, lite sunkigt har det blivit. Restaurangen inklusive frukost är inte bra. Läget är bra och extra plus för garage med hiss direkt till lobbyn och/eller rumsvåning.

Tips för att välja rum: Lägg till, lite extra för en svit, det är det värt.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juni 2016, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Peter N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade april 10 2017
Google-översättning

Dear Peter,
Thank you for your review and for your recent stay with us. I am very sorry to read that the hotel features were not up to your expectations. Kindly note that we are working on improving our general standards, therefore your feedback is very important for us.
Glad to know that you generally had a good experience with us.
Looking forward to welcome you back.
Warmest Regards,
Jekaterina Marits
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 26 2017

Trots att de är ett 4 star hotell så är det inte värt mera än 3 tyvärr. skulle personalen i receptionen anstränga sig ens med ett leende skulle det vara trevligt. Dåligt städat på rummet, dam överallt samt chips under sängarna och karamellpapper i hörnen.

Tips för att välja rum: Utsikten mot hamnen var fin!
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2017, reste med familjen
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack mariner036
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade mars 1 2017
Google-översättning

Dear Guest,
First of all we would like to thank you for staying at Tallink SPA & Conference Hotel!
I would like to apologize, that during your visit the service and cleaning was not up to your expectations.
We are working on improving our general service standards, therefore your feedback is very important for us and we appreciate it.
Please accept our sincere apology for all the inconveniences caused. Would be pleased to welcome you back and provide you with much better service.
Warmest Regards,
Jekaterina Marits
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 26 2017 från mobil enhet

Bra hotell med fina rum! Jättefin spa/pool avdelning. Finrestaurangen hade jättebra mat och service däremot den andra "lunchrestaurangen" har lite att jobba på vad gäller service.
Bra ställe för både vuxna och barn. Sköna sängar!

Bodde här: Februari 2017, reste med familjen
Tack Charlotte L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade mars 1 2017
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for staying at Tallink Spa & Conference Hotel and for your positive review!
We are very glad to read that you enjoyed your stay with us and we are looking forward to welcome you back again!

Warmest Regards,
Jekaterina Marits
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Tallinnhotell
1,7 km bort
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn
1,6 km bort
Radisson Blu Hotel Olumpia
1,4 km bort
Hilton Tallinn Park
Hilton Tallinn Park
Nr 1 av 86 i Tallinn
706 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,8 km bort
Nordic Hotel Forum
Nordic Hotel Forum
Nr 10 av 86 i Tallinn
1 667 omdömen
1,3 km bort
Swissotel Tallinn
Swissotel Tallinn
Nr 5 av 86 i Tallinn
2 279 omdömen
0,1 km bort
Tallink Express Hotel
Tallink Express Hotel
Nr 33 av 86 i Tallinn
543 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Tallink Spa & Conference Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Tallink Spa & Conference Hotel

Adress: Sadama 11a, Tallinn 10111, Estland
Region: Estland > Harju County > Tallinn
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Rumservice Spa Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 13 av Spahotell i Tallinn
Nr 29 av Lyxhotell i Tallinn
Prisklass: 762 kr - 1 549 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Tallink Spa & Conference Hotel 4*
Antal rum: 275
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Stena Line Travel Group AB, Hotels.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Tallink Spa & Conference Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Tallink Hotel Tallinn
Tallink Spa And Conference Hotel
Tallink Hotel Conference

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt