Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 044)
Filtrera omdömen
1 044 resultat
Medlemsbetyg
191
411
268
130
44
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
191
411
268
130
44
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
3540 av 1 044 omdömen
Omdömet skrevs 26 februari 2017 från mobil enhet

Bra hotell med fina rum! Jättefin spa/pool avdelning. Finrestaurangen hade jättebra mat och service däremot den andra "lunchrestaurangen" har lite att jobba på vad gäller service.
Bra ställe för både vuxna och barn. Sköna sängar!

Bodde här: februari 2017, reste med familjen
Tack Charlotte L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 1 mars 2017
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for staying at Tallink Spa & Conference Hotel and for your positive review!
We are very glad to read that you enjoyed your stay with us and we are looking forward to welcome you back again!

Warmest Regards,
Jekaterina Marits
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2017 från mobil enhet

Frukostbuffén, den vänliga restaurangpersonalen och det stora och trivsamma bassängområdet får ett stort plus av mig!! Men annars; rummet var litet och personalen i hotellreceptionen samt personalen på vägen till poolområdet var ovänliga och oprofessionella! Buffetmiddagen (12 € per vuxen) på kvällen var hemsk.

Bodde här: februari 2017, reste med familjen
Tack Ambassador804109
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 1 mars 2017
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for your review and for your recent stay with us.
I am very sorry to read that the service was not up to your expectations. Kindly note that we are working on improving our service standards, therefore your feedback is very important for us and we appreciate it.

Glad to know that you generally had a good experience with us and enjoyed the breakfast and the SPA. Looking forward to welcome you back!
Warmest Regards,
Jekaterina Marits
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2017

Personalen verkade stressade och ointresserade till att ge service. Har varit på samma hotell 4 gånger, och noterar att standarden sjunker och klienteriet som söker sig dit inte är densamma som tidigare.

  • Bodde här: januari 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Kenneth E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 11 januari 2017
Google-översättning

Dear Kenneth,

Thank you for being a repeating guest at Tallink SPA & Conference Hotel and for your review!

Kindly note that we are working on improving our general service standards, therefore your feedback is very important for us and we appreciate it.

Please accept our sincere apology for inconveniences caused.

We are looking forward to welcome you back again!

Warmest Regards,
Jekaterina Marits
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2017

Underbart firande av Nyårskvällen, god mat, allsidig musik och bra service. Badanläggningen var magnefik. Gångavstånd till den fantastiska Gamla stan. Också nära till spårvagnar som går till alla delar av Tallin.

Tips för att välja rum: Nära till centrum och hamn
  • Bodde här: januari 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Ylva H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 13 januari 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for staying at Tallink SPA and Conference Hotel and for your positive review!

We are very happy to read that you had a wonderful New Year's celebrations with us, you enjoyed food, music and overall atmosphere.

We would be pleased to welcome you back again!

Warmest Regards,
Jekaterina Marits
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2017 från mobil enhet

Fräscht och rent i rummet och hotellet i övrigt. Spaavdelningen hade trevliga bastun och pooler, men lite kallt i vattnet tyckte vi. Trevligt med en swim up bar, som också hade bra cocktails. Under vår vistelse var det många barnfamiljer på hotellet, och kunde bli lite högljutt i spaavdelningen. Vid frukosten var det total rusning efter kl 9, svårt att hitta någonstans att sitta och tallrikar och mat som tog slut etc. Hotellet ligger perfekt till, mitt emellan hamnen och gamla stan med gångavstånd till allt.

Bodde här: januari 2017
Tack j0ju85
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 5 januari 2017
Google-översättning

Dear Guest,

First of all I would like to thank you for staying at Tallink SPA & Conference Hotel!

I am glad to read that you enjoyed your stay with us, you liked the SPA and location of our hotel.

Kindly note that December and January are the months when the hotel is fully booked, we always advise our guests to come a little bit earlier for the breakfast, tendency is that everyone are waking up and feeling hungry at more or less the same time, therefore it can get busy at the breakfast area. But we always have enough of delicious food for everyone to enjoy.

Kindly note that we are working on improving our general service standards, therefore your feedback is very important for us and we appreciate it.

We would be pleased to welcome you back again!

Warmest regards,
Jekaterina Marits
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen