Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Garanterat ett av de bättre hotellen i Tallin!”
Omdöme om Swissotel Tallinn

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Swissotel Tallinn
Rankad som nummer 3 av 86 hotell i Tallinn
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs december 8 2016

Trevligt hotell med bra standard i Tallin. Hotellet har en bra Skybar med trevlig utsikt och det är även Tallins högsta byggnad. Rummen är fräscha, trevliga och med bra standard. I mitt tycke så bör sängarna vara en aning mjukare, då hade det blivit full pott.

Vi besökte SPA-avdelningen också, vilket även det var fräscht men jag anser att de saknar en jacuzzi eller pool med varmare vatten för att kallas för SPA. Bastun har trevlig utsikt och det finns även en ångbastu.

Transfern fungerade kanon och vi blev upphämtade i en trevlig Audi A8.

  • Bodde här: December 2016, reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Alden32
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (2 175)
Det finns nyare omdömen om Swissotel Tallinn
Visa de senaste omdömena
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 2 175 omdömen

Omdömet skrevs oktober 26 2016 från mobil enhet

Grymt hotell i hjärtat utav Tallinn. Högsta nivå på alla plan. Vi bodde i ett Executive King rum, fantastiskt!
Fin liten SPA avdelning, med speciell utsikt från bastun. Bra frukost!
Skybaren är ett utav mina favoritställen i Tallinn. Bra utbud och FANTASTISK utsikt.

Bodde här: Februari 2016, reste som ett par
Tack Christer M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, Public Relations Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömetSvarade november 7 2016
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for choosing Swissôtel Tallinn and for treating us with a review!

We are glad to see you describing our hotel with so many high words; such a great honor for us to have provided a comfortable stay for you! Hopefully you´ll decide to revisit Tallinn and then will consider staying in our hotel again. We would be delighted to welcome you back in Swissôtel Tallinn for another memorable stay!

Wishing you many happy travels and a wonderful holiday season ahead!

Kind regards,
Swissôtel Tallinn Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 13 2016 från mobil enhet

Jag besökte hotellet under en affärsresa och det var första gången vi bokade hotellet. Personalen var mycket professionell och uppmärksam. Hotellrummen stora och luftiga och med fantastisk utsikt över Tallinn. Badrummet var lyxigt. Hotellfrukost standard men god.

Bodde här: Augusti 2016, reste i arbetet
Tack Anneli A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, Public Relations Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömetSvarade augusti 15 2016
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for the feedback via TripAdvisor - it is a pleasure to hear about your good impressions!

It is so lovely to receive such a positive feedback and we will most definitely forward your feedback internally! Your comments towards our staff are one of the biggest compliments we could have!

Wishing you a great summer season ahead and looking forward to welcoming you back to Swissôtel Tallinn!

Kind regards,
Swissôtel Tallinn Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 4 2016

Swissotel i Tallinn levererar en mycket bra hotellupplevelse när man är där i jobbet! Bra rum, nästan för stora, bra inredning fräsch och otroligt bra och sköna sängar. Sover sällan bra första natten när på hotell, men till Swissotels sängar drömmer man gärna sig tillbaka till. De har även en bra top bar och mycket bra restaurang! Boka vid nästa besök i Tallinn!

Tips för att välja rum: Försök få ett rum högt upp så har du om du hamnar norrut fantastisk vy över hamnen och finska viken
  • Bodde här: Juni 2016, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack 893micaelg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, Public Relations Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömetSvarade augusti 8 2016
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for taking the time and sharing your thoughts and impressions about your recent stay with us in Swissôtel Tallinn!

Reading your comments I am especially happy to see that you have pointed out the comfortable beds and freshness of our décor! It is, of course, extremely important for us to be able to offer this level of experience to our guests; therefore, it is great to receive your positive feedback on that.

Thank you for recommending us and we hope to welcome you back at the Swissôtel Tallinn soon again!

Kind regards,
Swissôtel Tallinn Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 6 2016 från mobil enhet

Fick rum på ~20:e våning efter önskemål, fantastisk utsikt och mkt ljus i rummet. Stort rum med bred och bekväm kingsksize säng. Frukosten var fantastisk och fick även beställa fritt val av omelett som lagas framför ögonen. Personalen i hela hotellet väldigt snäll. Några minus poäng var bastun som var ur funktion och väldigt dålig luftkonditionering i rummet som vi anmärkte om och fick höra att andra gäster har också klagat på det.

Bodde här: Maj 2016, reste som ett par
Tack yanraz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, Public Relations Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömetSvarade juni 13 2016
Google-översättning

Dear guest,

Thank you for staying in Swissôtel Tallinn and sharing your review on Tripadvisor!

It is lovely to read that you were pleased with your stay. We are sorry to hear that there happened to be a problem with the sauna, but I am sure that you will be able to enjoy it during your next stay with us!

I also regret learning about the discomfort caused by the air conditioning. We very much appreciate this feedback though and will most definitely discuss this internally!

Thank you again for the feedback and hopefully we can welcome you back to Swissôtel Tallinn soon enough!

Kind regards,
Swissôtel Tallinn management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Tallinnhotell
0.4 km bort
Hilton Tallinn Park
Hilton Tallinn Park
Nr 1 av 86 i Tallinn
588 omdömen
1.0 km bort
Hotel Telegraaf
Hotel Telegraaf
Nr 4 av 86 i Tallinn
1 720 omdömen
0.9 km bort
Hotel Palace
Hotel Palace
Nr 2 av 86 i Tallinn
2 336 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.9 km bort
Savoy Boutique Hotel
Savoy Boutique Hotel
Nr 5 av 86 i Tallinn
1 338 omdömen
0.2 km bort
Radisson Blu Sky Hotel
0.6 km bort
Nordic Hotel Forum
Nordic Hotel Forum
Nr 10 av 86 i Tallinn
1 567 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Swissotel Tallinn? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Swissotel Tallinn

Adress: Tornimaee 3, Tallinn 10145, Estland
Telefonnummer:
Region: Estland > Harju County > Tallinn
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 1 av Affärshotell i Tallinn
Nr 2 av Spahotell i Tallinn
Nr 3 av Lyxhotell i Tallinn
Nr 3 av Romantiska hotell i Tallinn
Nr 3 av Familjehotell i Tallinn
Prisklass: 1 328 kr - 2 187 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Swissotel Tallinn 5*
Antal rum: 238
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Swissotel Tallinn. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Swissotel Tallinn Hotel Tallinn
Swissotel Hotel Tallinn
Tallinn Swissotel Hotel

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt