Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Är du ute efter de lägsta hotellpriserna? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kontrollerar över 200 webbplatser åt dig.

“Top notch! ” 5 av 5 bubblor
Omdöme om Swissotel Tallinn

Bästa priser för 
Ange datum för att hitta de bästa priserna
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 3 sidor till!
Swissotel Tallinn
Rankad som nummer 3 av 82 hotell i Tallinn
Certificate of Excellence
Nivå Skribent
6 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Top notch! ”
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs oktober 26 2016 från mobil enhet

Grymt hotell i hjärtat utav Tallinn. Högsta nivå på alla plan. Vi bodde i ett Executive King rum, fantastiskt!
Fin liten SPA avdelning, med speciell utsikt från bastun. Bra frukost!
Skybaren är ett utav mina favoritställen i Tallinn. Bra utbud och FANTASTISK utsikt.

Bodde där i Februari 2016, reste som ett par
Till hjälp?
Tack Christer M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, Public Relations Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömet, november 7 2016
Google-översättning
Dear guest,

Thank you for choosing Swissôtel Tallinn and for treating us with a review!

We are glad to see you describing our hotel with so many high words; such a great honor for us to have provided a comfortable stay for you! Hopefully you´ll decide to revisit Tallinn and then will consider staying in our hotel again. We would be delighted to welcome you back in Swissôtel Tallinn for another memorable stay!

Wishing you many happy travels and a wonderful holiday season ahead!

Kind regards,
Swissôtel Tallinn Management
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

1 954 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    1 495
    356
    65
    19
    19
Se omdömen för
240
773
107
524
Betygsöversikt
  • Läge
  • Sovkvalitet
  • Rum
    5 av 5 bubblor
  • Service
  • Standard
  • Renlighet
    5 av 5 bubblor
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumstips (4)
Datum | Betyg
  • Arabiska först
  • Danska först
  • Engelska först
  • Finska först
  • Franska först
  • Grekiska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Kinesiska (traditionell) först
  • Kinesiska (förenklad) först
  • Koreanska först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Polska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Turkiska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Nivå Skribent
51 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs augusti 13 2016 från mobil enhet

Jag besökte hotellet under en affärsresa och det var första gången vi bokade hotellet. Personalen var mycket professionell och uppmärksam. Hotellrummen stora och luftiga och med fantastisk utsikt över Tallinn. Badrummet var lyxigt. Hotellfrukost standard men god.

Bodde där i Augusti 2016, reste i arbetet
Till hjälp?
Tack Anneli A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, Public Relations Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömet, augusti 15 2016
Google-översättning
Dear guest,

Thank you for the feedback via TripAdvisor - it is a pleasure to hear about your good impressions!

It is so lovely to receive such a positive feedback and we will most definitely forward your feedback internally! Your comments towards our staff are one of the biggest compliments we could have!

Wishing you a great summer season ahead and looking forward to welcoming you back to Swissôtel Tallinn!

Kind regards,
Swissôtel Tallinn Management
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Malmö, Sverige
Nivå Skribent
16 omdömen
9 omdömen om hotell
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs augusti 4 2016

Swissotel i Tallinn levererar en mycket bra hotellupplevelse när man är där i jobbet! Bra rum, nästan för stora, bra inredning fräsch och otroligt bra och sköna sängar. Sover sällan bra första natten när på hotell, men till Swissotels sängar drömmer man gärna sig tillbaka till. De har även en bra top bar och mycket bra restaurang! Boka vid nästa besök i Tallinn!

Tips för att välja rum: Försök få ett rum högt upp så har du om du hamnar norrut fantastisk vy över hamnen och finska viken
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Juni 2016, reste i arbetet
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 4 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
Tack 893micaelg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, Public Relations Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömet, augusti 8 2016
Google-översättning
Dear guest,

Thank you for taking the time and sharing your thoughts and impressions about your recent stay with us in Swissôtel Tallinn!

Reading your comments I am especially happy to see that you have pointed out the comfortable beds and freshness of our décor! It is, of course, extremely important for us to be able to offer this level of experience to our guests; therefore, it is great to receive your positive feedback on that.

Thank you for recommending us and we hope to welcome you back at the Swissôtel Tallinn soon again!

Kind regards,
Swissôtel Tallinn Management
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Nivå Skribent
15 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs juni 6 2016 från mobil enhet

Fick rum på ~20:e våning efter önskemål, fantastisk utsikt och mkt ljus i rummet. Stort rum med bred och bekväm kingsksize säng. Frukosten var fantastisk och fick även beställa fritt val av omelett som lagas framför ögonen. Personalen i hela hotellet väldigt snäll. Några minus poäng var bastun som var ur funktion och väldigt dålig luftkonditionering i rummet som vi anmärkte om och fick höra att andra gäster har också klagat på det.

Bodde där i Maj 2016, reste som ett par
Till hjälp?
Tack yanraz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, Public Relations Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömet, juni 13 2016
Google-översättning
Dear guest,

Thank you for staying in Swissôtel Tallinn and sharing your review on Tripadvisor!

It is lovely to read that you were pleased with your stay. We are sorry to hear that there happened to be a problem with the sauna, but I am sure that you will be able to enjoy it during your next stay with us!

I also regret learning about the discomfort caused by the air conditioning. We very much appreciate this feedback though and will most definitely discuss this internally!

Thank you again for the feedback and hopefully we can welcome you back to Swissôtel Tallinn soon enough!

Kind regards,
Swissôtel Tallinn management
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Nivå Skribent
26 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs mars 28 2016 från mobil enhet

Valde detta hotell när vi åkte med tallink silja till Tallinn. Mycket prisvärt att lägga till lite extra för att få ett hotell som detta! Jättefint stort rum med bra utsikt och stort fräscht badrum. Gigantisk och skön säng. Missa inte goda drinkar och fin utsikt i baren högst upp i huset. Ca 10 min promenad till gamla stan gjorde ingenting. Enda minuset var frukostkön som var lång då hotellet var fullt. Borde kunna förberedas och planeras bättre, det fanns lediga bord men som inte var dukade eftersom personalen inte hann med. Man hade kunnat fixa "besticksknyten" dagen innan tex. Frukosten var GRYM så synd för många som fick köa länge. En bubbelpool i spaavdelningen hade varit ett extra plus! Klar femma ändå.

Bodde där i Mars 2016, reste som ett par
Till hjälp?
Tack Frida H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, Public Relations Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömet, mars 30 2016
Google-översättning
Dear guest,
Thank you for staying in Swissôtel Tallinn and sharing your experience on Tripadvisor. Your feedback is highly valued.
Firstly I would like to thank you for all the kind words – it is very nice to read that you liked the hotel, your room and the facilities we have here. I am, however, sorry to learn about the inconvenience you experienced at the breakfast. We very much appreciate the thoughts and recommendations though and will most definitely forward them internally.
Thank you again for the review and hopefully we will have the opportunity to welcome you back in Swissôtel Tallinn in the nearest future!
Kind regards,
Swissôtel Tallinn management
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Stockholm, Sverige
Nivå Skribent
31 omdömen
16 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs mars 27 2016 från mobil enhet

Hotellet är modernt och prisvärt!

Vi bodde i ett stort rum med en fantastisk bra utsikt mot hamnen. Badrummet var över förväntan med både badkar och dusch som toppas med en telefon vid wc:n.

Personalen var väldigt hjälpsam. De fixade bokningar till både spa och bra restauranger.

Enda minuset är att inträde till hotellets pool inte ingår i priset. Så vill man simma lite får man lägga till 10 euro. Fitness anläggningen är fräsch och utrustad med de mesta träningsredskap. Frukosten provade vi inte.

Bodde där i Mars 2016, reste som ett par
Till hjälp?
Tack PetterLisa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, Public Relations Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömet, mars 30 2016
Google-översättning
Dear guest,
Thank you for choosing Swissôtel Tallinn and sharing your experience on Tripadvisor, we truly appreciate it!
Reading your comments it seems that your stay has been a pleasant one, which we are very glad to hear. It is lovely to learn that you liked the room and had such a great experience with our staff. Thank you for the kind words!
Hopefully we will have the opportunity to welcome you back in Swissôtel Tallinn very soon!
Kind regards,
Swissôtel Tallinn management
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Nivå Skribent
45 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 hjälpsamhetsröster
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs mars 27 2016 från mobil enhet

Vi bokade en natt här i samband med en kryssning med Tallink Silja. Väldigt fina rymliga rum med bra utsikt, allt kändes nytt och fräscht. Badrummet var stort och fint med badkar (separat från duschen). I bokningen ingick spa't som var fint, saknade dock en varm bubbelpool (fanns bastu, ångbastu och en större bassäng). Gymmet var också bra. Vi drack ett par drinkar i baren högst upp (högst i Tallinn) innan vi gick ut och åt, det kan jag rekommendera (kostade runt 10 euro för en drink).

Minusen då - något långt från gamla stan om man ska va kräsen, och tre ggr så dyra massagepriser som på andra ställen - men det var bagateller. Det stora minuset var frukostkön. Vi blev varnade i receptionen att det var fullbokat hotell och därför kunde vara kö sista timmen. Såg till att va där 1,5 timmar innan stängning men fick ändå köa ett tag för att komma in. När vi gick 30 min senare var hela hisshallen full med folk som väntade på att bli insläppta (kö i dubbla rader). Det tar ju definitivt bort lyxkänslan och något de måste fixa omgående. Det fanns flera lediga bord men personalen la tid på att fixa bestick mm (det måste va klart innan ruschen!) än att duka av borden så fler kunde äta - mycket märkligt och flera gäster var klart irriterade. Men, det kanske var en tillfällighet och jag utgår från att hotellet tittar på lösningar, frukosten var väldigt bra i övrigt med bra bröd, pannkakor och färsk frukt!

Slutsats: väldigt fint modernt hotell en bit från gamla stan (i de nyare businesskvarteren).

Bodde där i Mars 2016, reste med vänner
Till hjälp?
Tack Andreas A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, Public Relations Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömet, mars 29 2016
Google-översättning
Dear guest,

Thank you for getting back to us with a review on TripAdvisor- such a pleasure to hear about your stay in Tallinn and in our hotel!

We must apologise about the busy time in the restaurant; we do hope that the inconvenience did not have too much affect on the overall experience and that it did not ruin your holiday mood. We appreciate you sharing your feedback with us and we will discuss the comments with relevant parties internally.

However we are truly delighted to see that you had so many positive things to share about your stay! We are glad to hear you enjoyed the guest room and views from up there and also that you had the opportunity to visit both Pürovel Spa & Sport center and Horisont Bar.

We sincerely hope that you and your friends overall enjoyed your time in Swissôtel Tallinn and that Tallinn left you with plenty of wonderful memories. We would be delighted to have the opportunity to welcome you back in the future.

Wishing you a great spring season ahead and looking forward to your next visit!

Kind regards,

Swissôtel Tallinn Management
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Stockholm, Sverige
Nivå Skribent
3 omdömen
3 av 5 bubblor Omdömet skrevs januari 4 2016

Hotell som kräver extra deposition på 75€ när man checkar in trots att rummet redan är betalt. Ger gästen onödigt arbete att kontrollera i efterhand att deposition sätts tillbaka. Tveksamt system vid utcheckning och slutbetalning. slutsumma dras från ditt kort utan pinkod!!!.Information om detta finns ej på hotellets hemsida. Ger dålig start på vistelse många bortförklaringar från personal varför.
Det första rummet vi fick luktade avlopp. Detta åtgärdades dock snabbt och bra med byte till ett annat rum.
Tråkig start för ett i övrigt bra hotell.

Tips för att välja rum: Välj rum så du slipper titta in i motstående höghusskrapa
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Januari 2016, reste som ett par
    • 4 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 4 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
Tack Lars E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, Public Relations Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömet, januari 11 2016
Google-översättning
Dear guest,

Thank you for choosing Swissôtel Tallinn and sharing your experience on Tripadvisor, your feedback is much appreciated.

We are sorry to hear that the deposit caused you inconvenience. We do indeed have a standard procedure of preauthorising 75€ upon check-in, to cover for any extra services or minibar consumption – therefore, while using extra services such as bars, restaurants, spa, laundry, etc., the charges can be put on the room’s bill and paid upon check-out. If the guest does not use any additional services or the minibar, the deposit is automatically released (or if the charge for the extras is less than the deposit, the difference is released). Also, if we have taken a preauthorisation with a PIN code, we indeed do not need to ask for the code again. We very much hope, that this explained the situation a bit, but still, sincere apologies for any inconvenience.

Hopefully you will give us another chance and we can welcome you back to Swissôtel Tallinn very soon!

Thank you again for the feedback,
Best regards,
Swissôtel Tallinn management
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Stockholm, Sverige
Nivå Skribent
121 omdömen
21 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 23 hjälpsamhetsröster
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 3 2015 från mobil enhet

Riktigt nöjd med mitt hotellrum, det var stort och fint! Hade allt man behöver och lite till. Stora fint fönster ut över staden och ingen insyn. Såg solens uppgång på morgonen. Konferensmaten var helt och men inte mer. Lyxigt hotel med hjälpsam personal.

Bodde där i December 2015, reste i arbetet
Till hjälp?
1 Tack Olofs88
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, General Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömet, december 14 2015
Google-översättning
Dear guest,

Thank you for choosing Swissôtel Tallinn! We are truly glad to learn that you enjoyed your stay with us and appreciate the positive review you have given to us on Tripadvisor.

The view is indeed fantastic, especially from the upper floors of the hotel. Glad to hear you also got to see the sunrise!

Last but not least, we would like to thank you for recognizing the helpfulness of our staff and wish you a very a nice Christmas season! We are looking forward to hopefully welcoming you back soon!

Kind regards,

Swissôtel Tallinn Management
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Vaxholm, Sverige
Nivå Skribent
102 omdömen
18 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 32 hjälpsamhetsröster
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 8 2015

Har bott här några gånger, första gången var det inte 100% i restaurangen men denna gången måste jag säga att allt har varit riktigt bra. Det finns inget att klaga på avseende rummet. Det enda jag kan kommentera är att receptionen har lite väntetid men detta är ett fantastiskt hotell och det är mycket prisvärt. Jag kommer tillbaka.

  • Bodde där i November 2015, reste i arbetet
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 4 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
Tack Bosse W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STL_Swissotel, Public Relations Manager på Swissotel Tallinn, svarade på det här omdömet, november 17 2015
Google-översättning
Dear guest,

We are so pleased that we had the opportunity to meet your expectations during your stay in Swissôtel Tallinn!

It is lovely to hear that you were pleased with the guest room, excellent. If you yet haven’t had the chance to visit our Horisont Restaurant and Bar in the 30th floor of our hotel, I would highly recommend it.

You mentioned that you will return to our hotel, this is the best compliment we can get. Hopefully we will see you here in the nearest future!

Kind regards,

Swissôtel Tallinn Management
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Tallinnhotell
0.4 km bort
Hilton Tallinn Park
Hilton Tallinn Park
Nr 1 av 82 i Tallinn
5.0 av 5 bubblor 283 omdömen
0.9 km bort
Hotel Palace
Hotel Palace
Nr 2 av 82 i Tallinn
4.5 av 5 bubblor 1 956 omdömen
1.0 km bort
Hotel Telegraaf
Hotel Telegraaf
Nr 5 av 82 i Tallinn
4.5 av 5 bubblor 1 558 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.3 km bort
Radisson Blu Sky Hotel
0.8 km bort
Savoy Boutique Hotel
Savoy Boutique Hotel
Nr 4 av 82 i Tallinn
4.5 av 5 bubblor 1 106 omdömen
0.6 km bort
Nordic Hotel Forum
Nordic Hotel Forum
Nr 10 av 82 i Tallinn
4.5 av 5 bubblor 1 251 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Swissotel Tallinn? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Swissotel Tallinn

Verksamhet: Swissotel Tallinn
Adress: Tornimaee 3, Tallinn 10145, Estland
Telefonnummer:
Region: Estland > Harju County > Tallinn
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (WiFi) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 1 av Affärshotell i Tallinn
Nr 2 av Spahotell i Tallinn
Nr 3 av Familjehotell i Tallinn
Nr 3 av Lyxhotell i Tallinn
Nr 3 av Romantiska hotell i Tallinn
Prisklass (per natt): 848 kr - 1 821 kr
Hotellklass:5-stjärnigt — Swissotel Tallinn 5*
Antal rum: 238
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Ebookers, Booking.com, Hotels.com och Expedia så att du tryggt kan boka med Swissotel Tallinn. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Swissotel Tallinn Hotel Tallinn
Swissotel Hotel Tallinn
Tallinn Swissotel Hotel

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt