Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Är du ute efter de lägsta hotellpriserna? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kontrollerar över 200 webbplatser åt dig.

“Fantastiskt bra!” 5 av 5 bubblor
Omdöme om Hilton Tallinn Park

Bästa priser för 
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 1 sida till!
Hilton Tallinn Park
Rankad som nummer 1 av 82 hotell i Tallinn
Nivå Skribent
5 omdömen
“Fantastiskt bra!”
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs september 19 2016

Oerhört bra hotell som passade utmärkt för en lugn weekend med både relax och turistande. Rekommenderas mycket! Executive-loungen höll hög nivå med frukost, dryck dagen lång samt en mindre buffé i middagstid.
Rrlaxavdelningen var mycket bra med både bastu och pooler.

  • Bodde där i September 2016, reste som ett par
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Hilton Hotels & Resorts

Till hjälp?
Tack Magnus Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

283 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    243
    30
    3
    5
    2
Se omdömen för
65
102
20
67
Betygsöversikt
  • Sovkvalitet
    5 av 5 bubblor
  • Läge
  • Rum
    5 av 5 bubblor
  • Service
  • Standard
  • Renlighet
    5 av 5 bubblor
Tips från resenärer hjälper dig att välja rätt rum.   Rumstips (2)
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Finska först
  • Franska först
  • Grekiska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Polska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Turkiska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Tallinn, Estonia
1 omdöme
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs augusti 15 2016

Mycket nöjd med uppgraderingen av rummet. Första gången vi bodde på ett Hilton hotell. Läget perfekt, mitt i stan. Personalen mycket vänlig och tillmötesgående. Hjälpte oss att hitta en fin lunchrestaurang. Kommer säkert att bo på detta hotell igen

  • Bodde där i Augusti 2016, reste som ett par
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Läge
    • 5 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 5 av 5 bubblor
      Rum
    • 5 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 5 av 5 bubblor
      Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Hilton Hotels & Resorts

Till hjälp?
Tack Peter H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Carolina_GuillenVera, Operations Manager på Hilton Tallinn Park, svarade på det här omdömet, augusti 17 2016
Google-översättning
Dear Peter H,

We are very glad to read that we made your first stay at Hilton Hotels & Resorts memorable and that you would consider to return and visit us at Hilton Tallinn Park.

We are happy to know that your were very pleased with the room upgrade received and that the team members were very friendly and willing to go extra mile to satisfy your needs. Your nice feedback has been shared with all of them.

We hope to welcome you back very soon.

Best Regards,

Carolina Guillen
Operations Manager
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Nivå Skribent
58 omdömen
19 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs augusti 13 2016 från mobil enhet

En helt perfekt upplevelse i alla aspekter. Helt grym personal som vi inte upplevt på andra hotell. All personal från frukost till incheckning är så galet vänliga. Hotellet är underbart vacker och genomtänkt. Frukosten är +++++. Vi saknade inget under vår vistelse.

Bodde där i Augusti 2016, reste som ett par
Till hjälp?
Tack Pär W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Christoph P, Guest Relations Manager på Hilton Tallinn Park, svarade på det här omdömet, augusti 19 2016
Google-översättning
Dear Pär W,

With great pleasure we read that you fully enjoyed your stay and remained highly satisfied especially with the friendliness of our team members, I will definately share the comment with the entire team.

Kind Regards,
Christoph Puschmann
Guest Relations Manager
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Västerås, Sverige
Nivå Skribent
133 omdömen
50 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 hjälpsamhetsröster
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs juni 30 2016

hotellet var ok med vänlig personal, de var villiga att hjälpa kunder. Frukosten var helt ok. I rummer borde man ha handdukar för 3 om rummet var reserverat för 3, ett litet skönhetsfel. Sängarna var bekväma och gardinerna täckte bra. Du mäste Absolut besöka hotellets gratis spa.

Tips för att välja rum: hellre ett rum med executive lounge
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde där i Juni 2016, reste med familjen
    • 1 av 5 bubblor
      Standard
    • 1 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 1 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
Tack abis740
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Christoph P, Guest Relations Manager på Hilton Tallinn Park, svarade på det här omdömet, juli 21 2016
Google-översättning
Dear abis740,

Thank you for your feedback and for staying with us.

We are happy to read that you fully enjoyed your stay and your highly recomment our Eforea Spa.

When you visit Tallinn again we hope that Hilton Tallinn Park will be your first choice.

Warm Regards,
Christoph Puschmann
Guest Relations Manager
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Karjaa, Finland
Nivå Skribent
57 omdömen
14 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 hjälpsamhetsröster
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs juni 15 2016 från mobil enhet

Super fint ställe med bra service Ingen tvekan om att hotellet är ledande i Baltikum Frukosten är mäktig och även här är servicen kanon Undrar varifrån personalen är ? Väldigt internationell stämning och design Rummen är rymliga och bra utrustade

Bodde där i Juni 2016, reste ensam
Till hjälp?
Tack WilleWilenius
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Tallinnhotell
1.3 km bort
Hotel Palace
Hotel Palace
Nr 2 av 82 i Tallinn
4.5 av 5 bubblor 1 956 omdömen
0.4 km bort
Swissotel Tallinn
Swissotel Tallinn
Nr 3 av 82 i Tallinn
4.5 av 5 bubblor 1 954 omdömen
1.3 km bort
Hotel Telegraaf
Hotel Telegraaf
Nr 5 av 82 i Tallinn
4.5 av 5 bubblor 1 560 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.7 km bort
Radisson Blu Sky Hotel
1.3 km bort
My City Hotel Tallinn
My City Hotel Tallinn
Nr 8 av 82 i Tallinn
4.5 av 5 bubblor 714 omdömen
1.2 km bort
Savoy Boutique Hotel
Savoy Boutique Hotel
Nr 4 av 82 i Tallinn
4.5 av 5 bubblor 1 108 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hilton Tallinn Park? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hilton Tallinn Park

Verksamhet: Hilton Tallinn Park
Adress: Fr. R. Kreutzwaldi 23, Tallinn 10147, Estland (Tidigare Reval Park Hotel & Casino)
Telefonnummer:
Region: Estland > Harju County > Tallinn
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Kasino och spel Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (WiFi) Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 1 av Lyxhotell i Tallinn
Nr 1 av Spahotell i Tallinn
Prisklass (per natt): 1 007 kr - 1 605 kr
Hotellklass:4-stjärnigt — Hilton Tallinn Park 4*
Antal rum: 202
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Expedia, Hotels.com och Booking.com så att du tryggt kan boka med Hilton Tallinn Park. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Reval Park Hotel Tallinn
Reval Park Hotel And Casino

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt