Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiskt bra!”
Omdöme om Hilton Tallinn Park

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Hilton Tallinn Park
Rankad som nummer 1 av 86 hotell i Tallinn
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs september 19 2016

Oerhört bra hotell som passade utmärkt för en lugn weekend med både relax och turistande. Rekommenderas mycket! Executive-loungen höll hög nivå med frukost, dryck dagen lång samt en mindre buffé i middagstid.
Rrlaxavdelningen var mycket bra med både bastu och pooler.

  • Bodde här: September 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Hilton Hotels & Resorts
Tack Magnus Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (590)
Det finns nyare omdömen om Hilton Tallinn Park
Visa de senaste omdömena
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1115 av 590 omdömen

Omdömet skrevs augusti 15 2016

Mycket nöjd med uppgraderingen av rummet. Första gången vi bodde på ett Hilton hotell. Läget perfekt, mitt i stan. Personalen mycket vänlig och tillmötesgående. Hjälpte oss att hitta en fin lunchrestaurang. Kommer säkert att bo på detta hotell igen

  • Bodde här: Augusti 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Hilton Hotels & Resorts
Tack Peter H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Carolina_GuillenVera, Operations Manager på Hilton Tallinn Park, svarade på det här omdömetSvarade augusti 17 2016
Google-översättning

Dear Peter H,

We are very glad to read that we made your first stay at Hilton Hotels & Resorts memorable and that you would consider to return and visit us at Hilton Tallinn Park.

We are happy to know that your were very pleased with the room upgrade received and that the team members were very friendly and willing to go extra mile to satisfy your needs. Your nice feedback has been shared with all of them.

We hope to welcome you back very soon.

Best Regards,

Carolina Guillen
Operations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 13 2016 från mobil enhet

En helt perfekt upplevelse i alla aspekter. Helt grym personal som vi inte upplevt på andra hotell. All personal från frukost till incheckning är så galet vänliga. Hotellet är underbart vacker och genomtänkt. Frukosten är +++++. Vi saknade inget under vår vistelse.

Bodde här: Augusti 2016, reste som ett par
Tack Pär W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Christoph P, Guest Relations Manager på Hilton Tallinn Park, svarade på det här omdömetSvarade augusti 19 2016
Google-översättning

Dear Pär W,

With great pleasure we read that you fully enjoyed your stay and remained highly satisfied especially with the friendliness of our team members, I will definately share the comment with the entire team.

Kind Regards,
Christoph Puschmann
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 30 2016

hotellet var ok med vänlig personal, de var villiga att hjälpa kunder. Frukosten var helt ok. I rummer borde man ha handdukar för 3 om rummet var reserverat för 3, ett litet skönhetsfel. Sängarna var bekväma och gardinerna täckte bra. Du mäste Absolut besöka hotellets gratis spa.

Tips för att välja rum: hellre ett rum med executive lounge
  • Bodde här: Juni 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack abis740
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Christoph P, Guest Relations Manager på Hilton Tallinn Park, svarade på det här omdömetSvarade juli 21 2016
Google-översättning

Dear abis740,

Thank you for your feedback and for staying with us.

We are happy to read that you fully enjoyed your stay and your highly recomment our Eforea Spa.

When you visit Tallinn again we hope that Hilton Tallinn Park will be your first choice.

Warm Regards,
Christoph Puschmann
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 15 2016 från mobil enhet

Super fint ställe med bra service Ingen tvekan om att hotellet är ledande i Baltikum Frukosten är mäktig och även här är servicen kanon Undrar varifrån personalen är ? Väldigt internationell stämning och design Rummen är rymliga och bra utrustade

Bodde här: Juni 2016, reste ensam
Tack WilleWilenius
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Tallinnhotell
1.3 km bort
Hotel Palace
Hotel Palace
Nr 2 av 86 i Tallinn
2 340 omdömen
0.4 km bort
Swissotel Tallinn
Swissotel Tallinn
Nr 3 av 86 i Tallinn
2 175 omdömen
1.3 km bort
Hotel Telegraaf
Hotel Telegraaf
Nr 4 av 86 i Tallinn
1 720 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1.2 km bort
Savoy Boutique Hotel
Savoy Boutique Hotel
Nr 5 av 86 i Tallinn
1 339 omdömen
0.9 km bort
Nordic Hotel Forum
Nordic Hotel Forum
Nr 10 av 86 i Tallinn
1 570 omdömen
1.3 km bort
My City Hotel Tallinn
My City Hotel Tallinn
Nr 8 av 86 i Tallinn
878 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hilton Tallinn Park? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hilton Tallinn Park

Adress: Fr. R. Kreutzwaldi 23, Tallinn 10147, Estland (Tidigare Reval Park Hotel & Casino)
Telefonnummer:
Region: Estland > Harju County > Tallinn
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Kasino och spel Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 1 av Spahotell i Tallinn
Nr 1 av Lyxhotell i Tallinn
Prisklass: 982 kr - 2 831 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Hilton Tallinn Park 4*
Antal rum: 202
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Hilton EMEA, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hilton Tallinn Park. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Reval Park Hotel And Casino
Reval Park Hotel Tallinn

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt