Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vabamu Museum of Occupations and Freedom
Öppet i dag: 10:00 - 18:00
Boka i förväg
Varför ska jag boka på TripAdvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Tallinn
från 33,55 US$
Mer information
från 26,61 US$
Mer information
från 46,28 US$
Mer information
från 54,38 US$
Mer information
Omdömen (610)
Filtrera omdömen
610 resultat
Medlemsbetyg
219
246
105
27
13
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
219
246
105
27
13
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 610 omdömen
Omdömet skrevs 23 april 2017

Museet är ganska litet och borde ha mer att erbjuda både avseende de sovjetiska och den tyska occupationen.

Datum för upplevelsen: april 2017
1  Tack Nisse91
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 november 2016

När man ser de sparade gamla resväskorna innanför entrèn får man sig en tankeställare ! Många affischer med "sovjetpropaganda" är sparade och finns överallt i lokalerna. Byster och monument finns också bevarade.

Datum för upplevelsen: augusti 2016
Tack 46erling46
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 november 2016

Ger en bra information och förståelse för Estlands nutidshistoria. Ganska mycket att läsa på alla skyltar och ibland svårt att härleda alla skyltar till respektive objekt men med lite tålamod så finns mycket information att få

Datum för upplevelsen: november 2016
Tack Ulf H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 oktober 2016

Intressant museum som känns inte helt färdigutvecklat. De verkar ha hög ambitionsnivå vad det gäller tillfälliga utställningar.

Datum för upplevelsen: oktober 2016
Tack Bismarck_XXXIX
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2016

Hade förväntat mig mer grejer från andra världskriget. Det var mest gamla apparater typ radio och telefoner och annan utrustning

Datum för upplevelsen: juli 2016
Tack BIWMI
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen