Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
Booking.com
88 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-01
Trip.com
80 US$
Se erbjudande
Priceline88 US$
eDreams88 US$
Agoda.com88 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 566)
Filtrera omdömen
2 566 resultat
Medlemsbetyg
765
1 157
460
124
60
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
765
1 157
460
124
60
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 566 omdömen
Omdömet skrevs 14 mars 2020

Toppenläge mitt i centrum, bra service, god frukost, trevlig personal och på det hela taget ett bra hotell.

En del rum lite slitna, men vi fick byta till ett annat rum med högre standard utan protester. Det enda vi såg var att städningen var bristfällig i båda rummen (kladd på golven och dammigt, men sängkläder och badrum fräscha).

Datum för vistelsen: mars 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 87i4pf4tjf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2020

Skön säng, bra utsikt och bra läge. Nära till gamla stan. Billig parkering om man väljer Räväl parkeringen ett kvarter bort. Frukost helt basic, hade kanske fått vara lite jämnare kvalitet..
Vi är nöjda, du får det du betalar för.

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack martenkortell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 oktober 2019 från mobil enhet

Riktigt stort hotell. Besökte hotellet för 5 år sedan och det har verkligen blivit ännu ståtligare med barer,restauranger, bra frukost och fint övrigt utbud. Sokos hotell nu men är ett gammalt sovjetstil-hotell sedan de gamla goda dagar. Man blir lite sugen åka tillbaka till St Petersburg när man kommer hit. Såklart genomsyrar sokos hotellet man man ser spår av svunnen tid med stora det valv och stora salar och breda korridorer i marmor.

Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste ensam
Tack Tobiasm1975M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2019

Vi bokade ett superior rum för 3 dagar. Fin utsikt på 12:e våningen över Tallinn och hamnen/havet. Sköna sängar.
Bra frukost och takbaren på 23:e våningen var toppen. Nära Gamla stan. Toppen att vi fick ¨early check in¨när vi kom.

Datum för vistelsen: augusti 2019
Tack resandeturist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2019 från mobil enhet

Mycket nöjd. Vi fick ett rum på 13 våningen, utsikten över gamla stan och hamnen i solnedgången är magisk. Vi hade business rum, superior. Lyxigt med golvvärme i badrummet och badkar. Inget att klaga på. Sköna sängar, minibar, lounge, bar, utsökt frukost och det där lilla extra. Finns allt. Och så närheten från hamnen och in till gamla stan.

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack victoriabW3013KZ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen