Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Är du ute efter de lägsta hotellpriserna? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kontrollerar över 200 webbplatser åt dig.

“Ett stenkast från Frihetstorget !” 4 av 5 bubblor
Omdöme om Hotel St. Barbara

Bästa priser för 
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 1 sida till!
Hotel St. Barbara
Rankad som nummer 15 av 82 hotell i Tallinn
Certificate of Excellence
Viimsi, Estland
Nivå Skribent
1 252 omdömen
120 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 98 hjälpsamhetsröster
“Ett stenkast från Frihetstorget !”
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 29 2016

Huset är mycket gammalt, viket man kan se i källarvåningen i restaurangen ! Byggnaden användes som sjukhus fram till 1971 och därefter har huset grundligt förändrats till ett modernt hotell. Hiss finns och även suite -dubbel superior och vanliga twin standardrum finns att tillgå. Nära till buss och spårvagnshållplatserna, Hotellets "skyddspatron" är S:ta Barbara !

  • Bodde där i November 2016, reste ensam
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 4 av 5 bubblor
      Läge
    • 4 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
Tack 46erling46
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

578 omdömen från resenärer

Medlemsbetyg
    211
    265
    84
    10
    8
Se omdömen för
142
203
55
42
Betygsöversikt
  • Läge
  • Sovkvalitet
    4 av 5 bubblor
  • Rum
    4 av 5 bubblor
  • Service
    4 av 5 bubblor
  • Standard
  • Renlighet
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Finska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Polska först
  • Portugisiska först
  • Ryska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Vetlanda, Sverige
Nivå Skribent
6 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
2 av 5 bubblor Omdömet skrevs juli 30 2016 från mobil enhet

Ingen luftkonditionering fast det står på alla bokningssajter att det finns ventilation i rummet, den enda ventilation som fanns var att öppna fönstret på vid gavel vilket hjälpte föga när solen låg på hela dagen. Fick låna en fläkt till rummet som inte gjorde någon nytta alls, gick inte ens ha igång eftersom den den förde ett fruktansvärt oljud. Skulle skämmas att ens erbjuda gästerna något dylikt. Frukosten serverades till kl. 10.00 vilket inte stämde, 20 min innan kl10 var allt och då menar jag allt slut!! Vet inte om vi hade otur eftersom andra skrivit positivt om stället! Vi kommer iallafall fall aldrig återvända! Läste en annan recension att det hade sett likadant ut sedan ha var på besök för 15 år sedan.....kanske dags att uppdatera hotellet!

Bodde där i Juli 2016, reste som ett par
Till hjälp?
Tack Ina L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KristiinaVerner, Manager på Hotel St. Barbara, svarade på det här omdömet, augusti 2 2016
Google-översättning
Dear Customer,

Thank you very much for your feedback. It is good that you mention us the breakfast. We know, that it is currently our weak spot, specially the coffee machine, that it takes a long time. However we are improving the service and also inventory, to provide better quality and service. We apologize for inconveniences and we give our best to improve the system.
Regarding air conditioning, then we would be great to hear about the source where it was written that we have A/C in rooms, so we can change that, because we do not have A/c in rooms. We do have fan that can be delivered into room, but we know that they are problematic and we plan to change them, for more useful ones. We sincerely hope that you enjoyed Tallinn and your holiday in general and would be willing to visit our country and perhaps also our hotel again in the future.

Sincerely Yours,
Joel Bezzaborkin
Hotel Manager
Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Norrtalje, Sverige
Nivå Skribent
61 omdömen
15 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs juni 18 2016

Bra hotell med gångavstånd till det mesta i centrala Tallin. Trevlig personal som löste en del önskemål på ett smidigt sätt.
Rummet var bra, högt i tak, tyst, inget störde nattsömnen, frukosten helt ok om än inget extra, prisvärt!

  • Bodde där i Oktober 2015, reste i arbetet
    • 4 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Renlighet
    • 4 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
1 Tack Spinning-Janne
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Malmö
Nivå Skribent
44 omdömen
13 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs augusti 13 2014

Hyfsat hotell med bra läge för att utforska stan. Lite obekväm bäddsoffa dock som jag och min fru fick dela. 200 m till Vannalina som gamla stan Estland heter! Gamla stan i Tallinn är fantastisk och påminner om Visby en hel del!

  • Bodde där i Juni 2014, reste med familjen
    • 4 av 5 bubblor
      Läge
    • 2 av 5 bubblor
      Sovkvalitet
    • 4 av 5 bubblor
      Service
Till hjälp?
Tack Rafflan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Tallinnhotell
0.1 km bort
Hotel Palace
Hotel Palace
Nr 2 av 82 i Tallinn
4.5 av 5 bubblor 1 957 omdömen
0.4 km bort
My City Hotel Tallinn
My City Hotel Tallinn
Nr 8 av 82 i Tallinn
4.5 av 5 bubblor 713 omdömen
0.7 km bort
Kreutzwald Hotel Tallinn
Kreutzwald Hotel Tallinn
Nr 14 av 82 i Tallinn
4.0 av 5 bubblor 764 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.9 km bort
Hotel Bern
Hotel Bern
Nr 25 av 82 i Tallinn
4.0 av 5 bubblor 1 176 omdömen
1.1 km bort
Economy Hotell
Economy Hotell
Nr 18 av 82 i Tallinn
4.0 av 5 bubblor 623 omdömen
0.9 km bort
Go Hotel Shnelli
Go Hotel Shnelli
Nr 31 av 82 i Tallinn
4.0 av 5 bubblor 893 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hotel St. Barbara? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel St. Barbara

Verksamhet: Hotel St. Barbara
Adress: Roosikrantsi 2a, Tallinn 10119, Estland
Telefonnummer:
Region: Estland > Harju County > Tallinn
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (WiFi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Sviter Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 10 av Familjehotell i Tallinn
Nr 15 av Romantiska hotell i Tallinn
Prisklass (per natt): 401 kr - 919 kr
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Hotel St. Barbara 3.5*
Antal rum: 53
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Expedia och Hotels.com så att du tryggt kan boka med Hotel St. Barbara. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Hotell St. Barbara Hotel Tallinn
Hotell St Barbara Tallinn

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt