Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Palace
Visa priser
Gillar du att spara pengar? Vi söker igenom upp till 200 webbplatser för att hitta de lägsta priserna
Hotell i närheten
Visa hotell
Toppen 4,5/5
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
Mycket bra 4/5
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Visa hotell
Toppen 4,5/5
  • Kostnadsfritt wifi
Visa hotell
Toppen 4,5/5
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Visa hotell
Toppen 4,5/5
    Visa hotell
    Toppen 4,5/5
    Certificate of Excellence
    • Kostnadsfritt wifi
    • Frukost ingår
    Visa hotell
    Mycket bra 4/5
    Certificate of Excellence
    • Kostnadsfritt wifi
    • Frukost ingår
    Visa hotell
    Toppen 4,5/5
    Certificate of Excellence
    • Kostnadsfritt wifi
    Hotel Barons(Tallinn)
    Visa hotell
    Mycket bra 4/5
    • Kostnadsfritt wifi
    • Frukost ingår
    Hotel CRU(Tallinn)
    Visa hotell
    Toppen 4,5/5
    Certificate of Excellence
    • Kostnadsfritt wifi
    • Frukost ingår
    Omdömen (2 624)
    Filtrera omdömen
    2 624 resultat
    Medlemsbetyg
    2 011
    545
    56
    7
    5
    Resenärstyp
    Tid på året
    SpråkAlla språk
    Fler språk
    2 011
    545
    56
    7
    5
    Läs vad resenärer säger:
    FiltreraAlla språk
    Listan uppdateras ...
    1722 av 2 624 omdömen
    Omdömet skrevs maj 23 2016

    Mycket fräscht och prisvärt hotell med bra läge bredvid gamla stan. Skall vara femstjärnigt men är snarare 4. Frukosten håller inte femstjärnig standard. Helt OK men inte super. Negativt är att gymmet ingår bara om man har superior rum eller bättre. Har man standard får man lägga 10 eur..

    • Bodde här: Maj 2016, reste med familjen
      • Läge
      • Sovkvalitet
      • Service
    Tack Jonas A
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    Kri1234, Front Office Supervisor på Hotel Palace, svarade på det här omdömetSvarade maj 26 2016
    Google-översättning

    Dear Jonas A,

    Thank you for sharing your kind feedback. We are glad you enjoyed the freshly renovated interior and the good location of Hotel Palace.

    It is true that the Sport & Relaxation area costs 10 € for 24 hours. From Superior and Executive category rooms it is complimentary. Hotel Palace is 4 Superior property hotel, but we would always like to deliver our guests five star treatment. Please accept our apologies if our breakfast did not exceed your expectations.

    We are looking forward to welcome you back at Hotel Palace.

    Best regards,
    Kristiina Prants

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs maj 23 2016

    Hotellet ligger centralt nära gamla stan och det kostade ca 7 Euro att ta taxi dit från flygplatsen. Rummen var rymliga och rena och hade allt man behöver. Vi bodde på våning 7 så vi hade härliga takfönster ovanför sängen. Frukosten var väl inget att hurra för, men annars var allt toppen.

    • Bodde här: Maj 2016, reste i arbetet
      • Läge
      • Rum
      • Service
    Tack Mollgan66
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    Annika_Maripuu, Front Office Manager på Hotel Palace, svarade på det här omdömetSvarade maj 25 2016
    Google-översättning

    Dear Mollgan66,
    Thank you for visiting Hotel Palace and for your kind review. We are delighted that you had lovely stay with us.
    Glad to read that our room equipment offered everything you needed and was according to your expectations.
    We also appreciate your positive comments about room with skylight window, glad that you enjoyed it.
    We are very sorry to hear that the breakfast was not according to you expectations. Thank you for letting us know, but we would be very grateful if you could explain a bit what was missing, sending an email to our general manager
    gm. palace@tallinnhotels.ee This is the only way we can improve ourselves. Thank you in advance!
    We are looking forward to see you soon.
    Sunny greetings from Tallinn.
    Regards,
    Annika Maripuu

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs maj 21 2016

    Vi var i Tallinn och fira min pappas 85-årsdag 19/5. Vi fick mycket bra service av personalen i hotellet.
    Rummet och hela hotellet var bra (rent). Frukost var bra och det var mycket bra stämning i hotellet.
    Restaurang Kondrad serverar god mat fina viner. Parkeringsgarage vid hotellet är bra.
    Vi kommer igen.

    • Bodde här: Maj 2016, reste med familjen
      • Standard
      • Läge
      • Sovkvalitet
      • Rum
      • Renlighet
      • Service
    Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
    Tack 951karie
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    Kri1234, Front Office Supervisor på Hotel Palace, svarade på det här omdömetSvarade maj 22 2016
    Google-översättning

    Dear Keijo and Kari,

    Thank you for your lovely five star review. We are glad we were able to make your father's 85'th birthday memorable. We are delighted you have pointed out the good service, good breakfast, nice atmosphere of the hotel and the convenient parking option. Thank you for also mentioning our restaurant Konrad.

    We are glad you would like to return to Hotel Palace. We are looking forward to your next visit to Tallinn, you are always welcome at Hotel Palace.

    Kind regards,
    Kristiina Prants

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs maj 1 2016

    Hotellutbudet i Tallinn är ganska stort så det finns mycket att välja bland. Jag har bott på en handfull och nu senast på Hotel Palace. Ett legendariskt hotell där statsöverhuvuden och presidenter bott. Nyrenoverat med stil och sobert uttryck. Rummen är mycket fina och trevliga. Personalen i receptionen är utomordentligt trevlig och beredvillig. Spaavdelning var tyvärr stängd vid min vistelse.

    • Bodde här: Mars 2016, reste i arbetet
      • Läge
      • Rum
      • Service
    Tack OlaSjosten
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    Annika_Maripuu, Front Office Manager på Hotel Palace, svarade på det här omdömetSvarade maj 3 2016
    Google-översättning

    Dear OlaSjosten,

    Thank you for staying at Hotel Palace and for your kind feedback. We are delighted that you had wonderful stay with us.
    We are glad to read such a positive feedback, thank you for highlighting our reception team, I'm sure they will be pleased to read it.
    We are looking forward to see you soon at Hotel Palace.
    Best regards,
    Annika Maripuu

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs april 24 2016

    Vi bodde på Palace i april 2016 när vi var i Tallin för att fira både jämn födelsedag och bröllopsdag.
    Från första stunden vi kom innanför entrédörren fick vi ett fantastisk bemötande. Personalen i receptionen på Palace är underbara och vet verkligen hur man tar hand om sina gäster. De hjälpte oss med allt vi behövde och svarade på frågor.
    Vi hade bokat ett stort rum och det motsvarade våra förväntningar mer än väl.
    Passa på att utnyttja pool och relaxavdelningen.

    • Bodde här: April 2016, reste som ett par
      • Standard
      • Rum
      • Service
    Tack NisseParlemo
    Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
    Annika_Maripuu, Front Office Manager på Hotel Palace, svarade på det här omdömetSvarade april 26 2016
    Google-översättning

    Dear NisseParlemo,

    Thank you for staying at Hotel Palace and for your positive review. We are delighted that you enjoyed your stay with us.
    Your feedback is great compliment to front desk team, thank you so much for mentioning reception positively.
    We are looking forward to see you soon.
    With warm regards,
    Annika Maripuu

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Visa fler omdömen