Styrde som vanligt ”kosan” till Schnitzelhaus för att äta en god Schnitzel! Denna gång hade jag/vi längtat efter deras special som är panerad med pepparot! Kände inte igen personalen, kanske bytt ägare tänkte jag!
Vi serverades var sin stor Schnitzel, nästan större än tallriken, som var torr och smaklös!! Den tjocka paneringen som brukade smaka rikligt av pepparot smakade endast ingenting! Verkade som den ”körts” alldeles för länge i fritösen! Allt serverades med pommes frites (vårt val), sallad och en flaska Heinz ketchup! Det goda bröd som brukade serveras till måltiden saknades också!
Då jag förklarade att maten inte var så god som den alltid brukat vara fick jag endast en axelryckning och ett förnärmat ansiktsuttryck till svar!
Då vi är i Tallinn relativt ofta brukar vi äta på Schnitzelhaus åtminstone en gång men eftersom det finns många andra restauranger känns det som att vi väljer någon annan nästa gång!
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.