Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat, miljö och service”
Omdöme om Clayhills Gastropub

Clayhills Gastropub
Rankad som nr 98 av 1 151 Restauranger i Tallinn
Prisklass: 10 US$ - 20 US$
Kök: Europeiskt, Brittiskt, Gastropub
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Affärsmöten, Barhäng
Middagsalternativ: Lunch, Sent på kvällen, Frukost, Middag, Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs 16 november 2017

Gastro pub mitt i turistdistriktet, men håller måttet bra vad gäller mat, service och miljön, samt prisvärt

Datum för besöket: november 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack janegust
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (914)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 914 omdömen

Omdömet skrevs 30 oktober 2017 från mobil enhet

Bra och fräsch pubmat i mysig miljö. Vi åt sen lunch och allt var väldigt trevligt. Många öl både på fat och flaska

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Peter B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 april 2017 från mobil enhet

En trevlig liten restaurang med mysig o avslappnad stämning. Alls i sällskapet var nöjda med maten, det var gott! Lite små portioner. Trevlig personal!

Datum för besöket: april 2017
Tack Swedmum
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 december 2016 från mobil enhet

Vi stannade här och åt lunch. Väldigt mysig restaurang som hade en bra meny både av dryck och mat. Dock blev vi besvikna när vi fick maten då den inte uppfyllde våra förväntningar och var dåligt kryddad.

Datum för besöket: december 2016
Tack Elle S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 december 2016

Trevlig stämning och vänlig personal. Maten är av god PUB-karaktär. Mycket öl att välja på. Dessvärre fanns det ingen fish and chips denna gång.

Datum för besöket: december 2016
Tack 893runec
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Clayhills Gastropub tittade också på

Tallinn, Harju County
 
Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County
 
Tallinn, Harju County
 

Besökt Clayhills Gastropub? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt