Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pannkakslunch”
Omdöme om Kompressor

Kompressor
Rankad som nr 5 av 38 Smått och gott i Tallinn
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn, Lokal mat
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Lunch, Frukost
Omdömet skrevs 5 juli 2017 från mobil enhet

Goda och stora pannkakor. Vi delade två på en för att den var så stor. Däremot tror jag att alla estländare generellt är lite sura eller bara dålig på engelska.

Datum för besöket: juli 2017
Tack 353sofiam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (2 089)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 2 090 omdömen

Omdömet skrevs 15 maj 2017

Många gillar pannkakor med olika sorters pålägg, vilket visade sig när jag besökte restaurangen en vinterdag !

Datum för besöket: november 2016
Tack Erling G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 december 2016 från mobil enhet

Här kan du få både matiga pannkakor med god fyllning eller dessertpannkakor med sötare fyllning.
Oavsett vilken du väljer, beställ endast en pannkaka då de är väldigt mäktiga.
Verkligen prisvärt och snabb service.
Är du efter ett "finare" ställe är detta inget ställe för dig då både lokal och inredning är spartansk. Det är också det som är charmen.
Kan ta tid att få sittplats då det verkar vara en väldigt populär restaurang.

Datum för besöket: december 2016
Tack Thoomuch
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2016 från mobil enhet

Väldigt stora och goda pannkakor med stort urval av fyllning, som varmrätt eller som dessert. Väldigt prisvärt och värt ett besök

Datum för besöket: augusti 2016
Tack parwik77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2016

Pannkaks fik med både efterrätts och matpannkakor. Perfekt för hela familjen men pannkakorna är så stora att man måste bölja mellan mat eller dessert.

Datum för besöket: juli 2016
Tack LarsH2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kompressor tittade också på

Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County
 
Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County
 

Besökt Kompressor? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt