Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin plats”
Omdöme om St. Patrick's

St. Patrick's
Rankad som nr 285 av 1 191 Restauranger i Tallinn
Prisklass: 2 US$ - 14 US$
Kök: Europeiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Barhäng
Middagsalternativ: Frukost, Middag, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 28 februari 2020

God och förmånlig mat,bra betjäning.All mat var god och drickorna var helt bra.Vi besöker stället varje gång vi är till Tallin.

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack N1978COthomasw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (447)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 447 omdömen

Omdömet skrevs 3 februari 2020

S:t Patricks restauranger finns på flera ställen i och omkring Tallinn.
Denna restaurang ligger på den av turister berömda gatan "Pikk" (Långgatan" och har en intressant interiör och mycket bra mat !

Datum för besöket: februari 2020
Tack Erling G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
St_Patricks_Estonia, Team på St. Patrick's, svarade på det här omdömetSvarade 5 februari 2020
Google-översättning

Tack!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2019 från mobil enhet

Det här stället gör oss aldrig besvikna. Trevliga servitörer, god mat, mysigt ställe. Ett obligatoriskt stopp för oss när vi är i Tallinn.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack teresb2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
St_Patricks_Estonia, Team på St. Patrick's, svarade på det här omdömetSvarade 8 oktober 2019
Google-översättning

Tack! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2017 från mobil enhet

Trevliga rum i en historisk byggnad. Mycket prisvärd meny, t ex dagens lunch för 3,80 euro och stor öl 3,70.

Datum för besöket: december 2017
Tack Tommy K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2016

När man stegar in från gatan "Suur Karja" genom den gamla bågformade ingången, känner man det finns en gammal kultur innanför dörren och det har irländarna tagit fasta på ! Det finns fyra St. Patric`s pubar i Tallinn, utspridda i fyra väderstreck och denna är den södra puben ! Atmosfären med det irländska skyddshelgonet St. Patric i stora bilder på väggarna gör att man känner sig "irländsk" ! Trevlig personal !

Datum för besöket: juni 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Erling G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på St. Patrick's tittade också på

 
Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County
 

Besökt St. Patrick's? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt