Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gästvänligt ställe ”
Omdöme om St. Patrick's

St. Patrick's
Rankad som nr 285 av 1 187 Restauranger i Tallinn
Prisklass: 2 US$ - 14 US$
Kök: Europeiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Barhäng
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Middag, Bokningar
Omdömet skrevs 5 oktober 2019 från mobil enhet

Det här stället gör oss aldrig besvikna. Trevliga servitörer, god mat, mysigt ställe. Ett obligatoriskt stopp för oss när vi är i Tallinn.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack teresb2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
St_Patricks_Estonia, Team på St. Patrick's, svarade på det här omdömetSvarade 8 oktober 2019
Google-översättning

Tack! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (447)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 447 omdömen

Omdömet skrevs 28 december 2017 från mobil enhet

Trevliga rum i en historisk byggnad. Mycket prisvärd meny, t ex dagens lunch för 3,80 euro och stor öl 3,70.

Datum för besöket: december 2017
Tack Tommy K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2016

När man stegar in från gatan "Suur Karja" genom den gamla bågformade ingången, känner man det finns en gammal kultur innanför dörren och det har irländarna tagit fasta på ! Det finns fyra St. Patric`s pubar i Tallinn, utspridda i fyra väderstreck och denna är den södra puben ! Atmosfären med det irländska skyddshelgonet St. Patric i stora bilder på väggarna gör att man känner sig "irländsk" ! Trevlig personal !

Datum för besöket: juni 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Erling G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 februari 2016

Ett kanon ställe om man bara vill gå in och sätta sig och ta en god öl. bra priser och trevlig personal. kanon service

Datum för besöket: februari 2016
    • Standard
    • Service
Tack Zivago70
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 februari 2014

Trevlig restaurang med mycket bra priser och lugn atmosfär. En tre rätters för 12 Euro eller olika kötträtter från 4 Euro och uppåt. Dessutom smakar maten superbt,,, Man beställer maten framme vid disken men blir sedan upp passad vid bordet.

Datum för besöket: februari 2014
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack Anke_Andersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på St. Patrick's tittade också på

 
Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County
 

Besökt St. Patrick's? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt