Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg
“Superb place”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
7 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Lantgård -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Banska Bystrica, Banska Bystrica Region

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 7 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Venture81 ...
Nivå 5 Skribent
31 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 3 oktober 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 5 2018
Hello Eran, thank you for writing a review for me on tripadvisor., that is so kind of you. Regards, Natasja
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Joao M
San Francisco, Kalifornien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
Omdömet skrevs 7 december 2015 för en vistelse i december 2015
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Landscape, silence, fresh air, enviroment
Gillade minst: bed was too soft,
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 8 2015
Thank you.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Aigars R
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 28 februari 2015 för en vistelse i december 2014
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: december 2014
Resegrupp: Övrigt
Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Peggy M
1 omdöme
Omdömet skrevs 9 oktober 2016 för en vistelse i oktober 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2016
Resegrupp: Familj med småbarn
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 14 2016
Peggy und Familie, es freut mich zu lesen dass sie einen schonen Urlaub erlebt haben. Das Fest in Modry Kamen war wirklich schon, abends gab es gute Slowakische Musik. Ich wuensche euch viel Gluck mit dem neuem Haus.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt