Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fru”
Omdöme om Csokonai Restaurant

Csokonai Restaurant
Rankad som nr 1 av 145 Restauranger i Debrecen
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 45 US$
Kök: Ungerskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 26 maj 2018 från mobil enhet

Trevlig, kunnig personal som är engelsktalande. Fin lokal. Lätt att beställa mat tack vare tydlig matsedel. Mycket god och riklig måltid.

Datum för besöket: maj 2018
Tack 864lenaf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 346)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 348 omdömen

Omdömet skrevs 9 februari 2018 från mobil enhet

Trevlig restaurang med traditionell mat, mycket att väl mellan, stora portioner, trevliga uppläggningar och uppmärksam personal. Rekommenderas!

Datum för besöket: februari 2018
Tack JennieA229
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 februari 2018 från mobil enhet

Vällagade varmrätter och fantastiska efterrätter. Personalen är trevlig och det kommer olika tillbehör som tex powerbanks. Rekommenderar den här restaurangen!

Datum för besöket: februari 2018
Tack Elliot A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 februari 2018 från mobil enhet

Mycket god mat, särskilt efterrätten! Även väldigt trevlig personal som hjälpte oss under hela kvällen. Stora portioner. Fin lokal med trevlig atmosfär

Datum för besöket: februari 2018
Tack Felicia G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2017

Vällagad mycket god mat i fin miljö. Personalen proffessionell och trevlig! Jag rekommenderar de lite dyrare rätterna, där en varmrätt kostar ca 140kr! Fantastiska desserter!

Datum för besöket: juli 2017
Tack Bodil T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Csokonai Restaurant tittade också på

Debrecen, Hajdu-Bihar County
Debrecen, Hajdu-Bihar County
 
Debrecen, Hajdu-Bihar County
Debrecen, Hajdu-Bihar County
 
Debrecen, Hajdu-Bihar County
Debrecen, Hajdu-Bihar County
 

Besökt Csokonai Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt