Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väl värt ett besök”

Barack & Szilva Restaurant
Rankad som nr 40 av 3 654 Restauranger i Budapest
Certificate of Excellence
Prisklass: 21 US$ - 38 US$
Område: Distrikt VII/Judiska kvarteren
Restauranginformation
Område: Distrikt VII/Judiska kvarteren
Omdömet skrevs 12 mars 2018 från mobil enhet

Otroligt god mat med en service utöver det vanliga. Trevlig och vacker lokal med fin livemusik under kvällen. All mat var välkomponerad och tipsen för dryck till maten var utomordentliga. Rekommenderas starkt!

Tack Olivia M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes P, Vezető på Barack & Szilva Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 13 mars 2018
Google-översättning

Dear Olivia,
We thank you so much for rating us!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (818)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 820 omdömen

Omdömet skrevs 6 mars 2018 från mobil enhet

Hittade restaurangen via TripAdvisor eftersom den låg nära hotellet. Lite svårt att hitta då Internet inte fungerade tillfälligt. Letade oss igenom ruffiga kvarter och plötsligt låg den där. Vi hade inte bokat men vi lyckades få det sista bordet. Jag tog kockens fyra rätters meny. Allt var perfekt inklusive vinerna till. Även frun som valde två rätter a` la carte blev överväldigad. Bra service och inte minst en duktig musiker som spelade någon form av liggande harpa. Knappt 700 SEK för två personer får anses överkomligt. Rekommenderas verkligen.

Tack KarlJohanSvamp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes P, Vezető på Barack & Szilva Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 13 mars 2018
Google-översättning

Dear Karl, thank you very much for the kind recommendation!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 december 2017 från mobil enhet

Fantastik service från att vi steg in och lämnade . Vi var fyra vuxna som åt olika rätter. Alla smakar otroligt bra . Kul med endast ungerska viner .
Speciellt tack till vår servitör Andraz som gav bästa service .
Hit kommer vi igen - en pärla i Budapest

Tack CokeZero72
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes P, Vezető på Barack & Szilva Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2017
Google-översättning

We thank you so much for your very kind recommendation! Hope to see you again in our restaurant!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2017 från mobil enhet

Fin, trevlig restaurang med god mat. Vi bokade bord i förväg vilket var tur för det var fullt i restaurangen & folk köade för att få äta. Live musik var väldigt trevligt. Jag tog fisk som var jättegod, mannen var inte imponerad av sitt kött med det var helt ok. Äter gärna här igen!

Tack Annika H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes P, Vezető på Barack & Szilva Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 20 november 2017
Google-översättning

Dear Annika,
Thank you very much for your kind recommendation!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 oktober 2017 från mobil enhet

Mycket trevligt!! Vi var 7 kollegor och alla var nöjda med maten. 5 av oss tog setmeny med vinpaket ca 400:- för 4 rätter med ungerskt vin. Mycket goda viner som väldigt bra kvalité. Inredningsmässigt var det väldigt spartanskt men ändå trevligt. Mycket bra och service inriktad personal. Bästa fois de Gras jag ätit. Efterrätten var också fantastiskt god.

Tack Kristina P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes P, Vezető på Barack & Szilva Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 20 november 2017
Google-översättning

Dear Kristina, thank you very much for your recommendation.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Barack & Szilva Restaurant tittade också på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Besökt Barack & Szilva Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt