Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rekommenderas”

Lucky 7 Burgers & More
Rankad som nr 10 av 3 735 Restauranger i Budapest
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 10 US$
Område: Distrikt V/Innerstaden
Restauranginformation
Område: Distrikt V/Innerstaden
Omdömet skrevs 16 juli 2018 från mobil enhet

Mycket goda och mättande burgare. Supergoda strips. Trevlig personal. Öppnar ni i Sverige besöker vi er direkt.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Gunilla T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (3 749)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 3 750 omdömen

Omdömet skrevs 11 juli 2018 från mobil enhet

5+ burgare och goda tillbehör till :) värt flera besök till :) även en bra service med trevlig personal

Datum för besöket: juli 2018
Tack Kristoffer S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juni 2018 från mobil enhet

Har som regel att alltid testa stans bästa burgare när jag är ute och reser, och blev inte besviken denna gång heller! Mycket god burgare som hade allt man kunde önska sig, deras egen bakade bröd med smält ost på toppen gjorde absolut inte burgaren sämre. Super trevlig personal som pricken över i:et.

Datum för besöket: juni 2018
Tack 272robine
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juni 2018 från mobil enhet

Jag och min sambo åt båda cheeseburgarmeny med pommes. Jättegoda hamburgare , trevlig personal och ägaren va super trevlig!
Rekommenderas!

Datum för besöket: juni 2018
Tack Linnea K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 maj 2018

Jag tog en Monsterburger som fanns som månades erbjudande, la till en extra puck och körde pommes till.
Min syster som är vegetarian tog vego-burgaren.
Vi båda blev väldigt nöja över både maten, läget, personalen samt priserna.
Värt ett besök!

Datum för besöket: april 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ChrilleW421
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Lucky 7 Burgers & More tittade också på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Besökt Lucky 7 Burgers & More? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt