Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 09:00 - 17:00
Spara
Boka i förväg
  
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Sankt Stefansbasilikan (Szent Istvan Bazilika) på
från 35,80 US$
Mer information
Budapestkortet
153 omdömen
från 25,40 US$
Mer information
från 46,30 US$
Mer information
från 22,90 US$
Mer information
Omdömen (18 864)
Filtrera omdömen
18 864 resultat
Medlemsbetyg
11 817
5 746
1 127
127
47
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
11 817
5 746
1 127
127
47
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1823 av 18 864 omdömen
Omdömet skrevs 21 mars 2018 från mobil enhet

Fantastisk arkitektur, mycket att titta på, finns en speciell känsla att stå där inne, för en liten dusör kan man ta sig upp i kupolen med antingen den spektakulära trappan eller hiss, fantastisk utsikt över Budapest

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Mats S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2018 från mobil enhet

Vi var här tidigt på morgonen och gick först in i kyrkan vilket var gratis. Sen betalade vi även för att gå upp i kupolen vilket kostade ca 20 kr. Utsikten därifrån var fin och det var inte jobbigt att gå upp. Vi var förvånade att kyrkan var så ny vilket även syntes när man gick upp till tornet och var ovanför kupolen.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack MRenman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2018 från mobil enhet

Väldigt fin byggnad som känns väldigt fin och välbevarad. Vi betalade för att gå upp i tornet vilket inte alla kostade mycket. De hade även studentrabatt.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack 186norak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 mars 2018

Mäktig byggnad att strosa runt i ock njuta av all prakt och storleken.Fritt inträde ett stort plus.Häftigt att gå gatan upp med denna Basilika i slutet av gatan. Budapest största kyrkobyggnad byggd 1905

Datum för upplevelsen: januari 2018
Tack 525ulfb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 mars 2018 från mobil enhet

Att gå in i kyrkan är gratis även om donationer är välkomnade. Vi skulle rekommendera att man köper en biljett för att se panoramautsikten som var fantastisk! Det enda minus vi hade var att personalen inte var speciellt trevliga.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Olivia M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen