Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra läge, lungn hotel m hjälpsam personal”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Mercure Budapest Buda
Rankad som nummer 132 av 336 hotell i Budapest
Omdömet skrevs augusti 17 2015

Trevligt, lungt hotell. Stor och varierad frukostbuffé. Hjälpsam personal. Det enda negativa var att de rökfria rummen har förmodligen varit rökarrum tidigare - lukten satt kvar i heltäckningsmatta och väggar.

  • Bodde här: Oktober 2014, reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack AnnikaTP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Aniko N, Manager på Mercure Budapest Buda, svarade på det här omdömetSvarade augusti 19 2015
Google-översättning

Dear AnnikaTP,

Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure Budapest Buda.
We very much appreciate your positive comments regarding your stay.
I have shared your comments with the team, so that they are aware of their contribution in helping to satisfy you and meet your expectations.

Positive feedback from satisfied clients is our greatest reward - thank you.

We look forward to welcoming you again at Mercure Budapest Buda.

Sincerely,

Mr. Gabor Kun, Deputy Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 738)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 738 omdömen

Omdömet skrevs juni 2 2015

Vi var i Budapest för att fira en 60-åring. Vi var 4 personer. Allt var toppen på detta hotell....så bra att vi åker tillbaka dit i år i september. Kan rekommendera detta hotell till alla som reser till Budapest. Väldigt hjälpsam o trevlig personal, nära till tunnelbanan. Dessutom stannar turistbussen utanför o plockar upp dig om du köper biljett i receptionen.

Tips för att välja rum: Så högt upp som möjligt
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Augusti 2014, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Ewavingaker
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Aniko N, General Manager på Mercure Budapest Buda, svarade på det här omdömetSvarade juni 4 2015
Google-översättning

Dear Ewavingaker,

Thank you for your wonderful remarks. We are more than happy that you were satisfied with our hotel and services and especially with our staff. Your valuable words were a real recognition of our everyday effort.
Special thanks for staying with us next time when you come to Budapest.
See you in September!

Best regards,
A. Nagy

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 10 2015

Missnöjd med att det inte fanns vattenkokare på rummet. Frågade efter men fick svar att vi hade standarrum. kassaskåpet var ur funktion. Lätt att ta sig fram med Metron till olika sevärdheter, vänliga hjälpsamma att svara på frågor.
Nästa gång vill jag bo på Pest sidan

Tips för att välja rum: Kolla upp att det finns vattenkokare och att bilden på rummet stämmer. Pensionärer över 65 reser gra ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Maj 2015, reste med vänner
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack kaffetant
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Aniko N, General Manager på Mercure Budapest Buda, svarade på det här omdömetSvarade maj 12 2015
Google-översättning

Dear kaffetant,

Thank you for staying in Mercure Budapest Buda. We appreciate your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future.
Kind regards,
A. Nagy

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 15 2014

Åter en vecka i Budapest och återkommer till Hotell Mercure Budapest Budasom jag bott på 3 gånger tidigare. Anledning: Håller bra pris, bra service, bra städning, fantastig frukostbuffé. Skall resa och bo på hotellet ytterligare en vecka i november,

  • Bodde här: September 2014, reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Rolf-Johansson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Aniko N, General Manager på Mercure Budapest Buda, svarade på det här omdömetSvarade september 30 2014
Google-översättning

Dear Rolf-Johansson,

Thank you for your wonderful remarks. We are more than happy that you were satisfied with our hotel and services and especially with our staff and breakfast. Your valuable words were a real recognition of our everyday effort. We really look forward to welcoming you again in November.

Best regards,
A. Nagy

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 9 2013

Ett bra rum med utsikt över slottsområdet. Bra kommunikationer med tunnelbana och spårvagn alldeles i närheten, för att ta sig till de centrala delarna av Budapest. En alldeles utmärkt frukost serverades med både kalla och varma delikatesser. Mycket vänliga och hjälpsamma var personalen. Bra städning med nytt frotté dagligen och nya lakan varannan dag. Dessutom var priset bra.

  • Bodde här: Oktober 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Rolf-Johansson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Aniko N, General Manager på Mercure Budapest Buda, svarade på det här omdömetSvarade november 14 2013
Google-översättning

Dear Rolf-Johansson,

Thank you for your kind comments and compliments. We are happy that you had a wonderful stay with us. It is our pleasure also that we succeeded to exceed your expectations in terms of service. We are looking forward to welcoming you in the near future.

Best regards,
A. Nagy

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Budapesthotell
Terézváros
ibis Budapest Heroes Square
ibis Budapest Heroes Square
Nr 95 av 336 i Budapest
794 omdömen
Distrikt V/Innerstaden
Mercure Budapest City Center
Distrikt V/Innerstaden
Mercure Budapest Korona Hotel
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Novotel Budapest City Hotel
Nr 93 av 336 i Budapest
858 omdömen
Distrikt VII/Judiska kvarteren
Ibis Budapest City
Ibis Budapest City
Nr 51 av 336 i Budapest
1 011 omdömen
Zugló
Danubius Hotel Arena
Danubius Hotel Arena
Nr 114 av 336 i Budapest
1 553 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Mercure Budapest Buda? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Mercure Budapest Buda

Adress: Krisztina korut 41 - 43., Budapest 1013, Ungern
Region: Ungern > Central Hungary > Budapest > Distrikt I/Buda
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Sviter Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 60 av Affärshotell i Budapest
Nr 89 av Lyxhotell i Budapest
Nr 95 av Romantiska hotell i Budapest
Prisklass: 432 kr - 1 007 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Mercure Budapest Buda 4*
Antal rum: 390
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, ACCOR, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Mercure Budapest Buda. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Mercure Budapest Buda Hotel Budapest
Accor Budapest Buda

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt