Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmärkt mat”
Omdöme om Chef Cafe Budapest

Chef Cafe Budapest
Rankad som nr 35 av 3 706 Restauranger i Budapest
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 23 US$
Kök: Ungerskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Bokningar
Område: Distrikt V/Innerstaden
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Personalen var kunnig och maten var supergod. Alla i familjen njöt av besöket. Ett ställe vi gärna besöker igen.

1  Tack Jessica S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Erika Judit V, Ügyvezető igazgató på Chef Cafe Budapest, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2018
Google-översättning

Dear Jessica,

Tack så mycket!

Let me thank you for your time to share your experience with everyone here on TripAdvisor.
We are glad that you enjoyed the stay with us, looking forward welcoming you again next time in Budapest!

Kind regards,
Erika and Kalman

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (911)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 911 omdömen

Omdömet skrevs 28 oktober 2017 från mobil enhet

Mycket trevlig personal . Riktigt familjärt och mysigt. Maten var god, men de vinner på atmosfären och servicen.

Tack Anna A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 oktober 2017 från mobil enhet

Hittade detta via TripAdvisor, som gav oss en oförglömlig kväll med fantastisk god genuin ungersk mat och dryck. Dessutom toppen service av paret som äger och driver restaurangen. Boka bord, restaurangen är liten och gemytlig.

2  Tack Anki L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Erika Judit V, Ügyvezető igazgató på Chef Cafe Budapest, svarade på det här omdömetSvarade 25 oktober 2017
Google-översättning

Dear Anki L,

Tack så mycket!

Let me thank you for your time to share your experience with everyone here on TripAdvisor.
We are glad that you enjoyed the stay with us, looking forward welcoming you again next time in Budapest!

Kind regards,
Erika and Kalman

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 oktober 2017 från mobil enhet

En trevlig restaurang med mycket god och prisvärd mat. Vi blev mycket väl bemötta av värdparet och miljön är hemtrevlig.
Åt hjort som var fantastiskt god.

1  Tack monicas193
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Erika Judit V, Ügyvezető igazgató på Chef Cafe Budapest, svarade på det här omdömetSvarade 25 oktober 2017
Google-översättning

Dear Monica S,

Tack så mycket!

Let me thank you for your time to share your experience with everyone here on TripAdvisor.
We are glad that you enjoyed the stay with us, looking forward welcoming you again next time in Budapest!

Kind regards,
Erika and Kalman

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 oktober 2017 från mobil enhet

En mysig och ombonad liten restaurang där man blir varmt välkomnad och omhändertagen av ägaren. Oerhört bra priser för vällagad klassisk mat från det ungerska köket. Efterrätterna håller högsta möjliga klass och de har ett brett utbud av inhemska viner.

Tack braltgoken
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Chef Cafe Budapest tittade också på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Besökt Chef Cafe Budapest? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt