Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Historisk miljö och enkel kost”

Múzeum Cafe and Restaurant
Rankad som nr 114 av 3 629 Restauranger i Budapest
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 20 US$
Kök: Ungerskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat, Affärsmöten, Romantiska möten, Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Lunch, Bokningar
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Omgivningen och stämningen är högklassig. Till och med livemusik erbjuds. Maten håller inte riktigt samma nivå. Förrätten med räkor i chilimarinad var mycket god. Huvudrätten bestående av gös och kokt potatis var i behov av kryddning och textur. Efterrätten, med glass och skivor av frukt var god men utan något extra.

Tack Joel K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vezető på Múzeum Cafe and Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 2 april 2018
Google-översättning

Dear Joel K,
We would like to express our thankfulness to you for not regretting to spend a few minutes of your time with the composition of this review.
It made us more than delightful that you decided to dine in our high standard restaurant, we hope that overall you did not regret your decision. It felt truly amazing that you were entirely satisfied with the starter, at the same time, we regret to hear that your main dish was not completely for your taste. Considering everything, we hope that you will give us one more chance to serve you, we will do our very best to make the time you spend here unforgettable.
We would like to thank you once again your feedback, it would be a great pleasure to welcome you again one day.
Kind regards,
Múzeum Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (728)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 728 omdömen

Omdömet skrevs 5 mars 2018

Trevlig restaurang i traditionell tappning. Äldre, kunniga servitörer som egentligen ser på kunden vad hen vill ha.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Ludde J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető på Múzeum Cafe and Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 7 mars 2018
Google-översättning

Dear Ludde J,

We cannot thank you enough for sharing such a wonderful review of our restaurant here, on TripAdvisor. It always a boost up to read about a satisfied costumer.

We are couldn't be happier that you decided to dine with us and didn't regret the time you spent at our restaurant. It makes us glad to see your nice words, you cannot imagine how amazing it feels to respond to a costumer like you. We are also delighted that you pointed out our waiters’ behaviour, they will be utterly pleased hearing your statement.

We would like to thank you once again for your positive feedback and high rating also for choosing us, we would be thrilled if your returned to us again in the near future.

Warm regards,
Múzeum Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 april 2017

Besöker Muzeum restaurant varje gång jag kommer till Budapest för den goda maten och atmosfären. Traditionellt och lite gammaldags med vita dukar och äldre, kunniga servitörer. Maten finare ungersk/internationell, omsorsfullt lagad och presenterad och självklart jättegod, husets röda vin även det en höjdare, det bästa "husets vin vi fick i Budapest. Mycket prisvärt ställe. Vi var där på en tisdag, då var det lite stillsamt och inte så många gäster. Inget ställe för rajtan tajtan, men bra för en skön måltid i lugn och ro. Lokalen är stor, så större sällskap ryms säker också.

Tack Ravennor
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető på Múzeum Cafe and Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 19 april 2017
Google-översättning

Dear Ravennor,

To begin with, allow us to express how grateful we are towards you for taking the effort to share your splendid review about us here, on TripAdvisor. It really means a lot to our crew.

It is absolutely heart-warming to see that you were fully impressed by our restaurant, it is amazing that it was a totally beautiful experience for you. It always makes us happy to respond to a completely satisfied costumer. It makes our team really proud to read from their friendly and knowledgeable service, our colleagues will be so glad to hear from your kind words. Most importantly, we couldn't be more humbled to read that you were completely impressed with all the dishes you ordered, including the desserts and wines.

In conclusion, we are so happy that you had a so nice time there that you advise others to visit our place as well. We genuinely hope that we will have the opportunity of welcoming you again in the nearest future, we will wait for you with warm welcome.

Warm regards,
Múzeum Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 februari 2017

Bra stämning trevlig pianist och servicepersonal. Fantastisk mat, ganska billigt i jämförelse med liknande ställen i Sverige.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Ingemar P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető på Múzeum Cafe and Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 16 februari 2017
Google-översättning

Dear Ingemar P,

We would like to thank you very much for sharing your thoughts and impressions with us on Tripadvisor.

We are more than delighted that you had a truly wonderful visit in Múzeum, we sincerely hope that you spent a pleasant lunch or dinner here. It makes us really glad that you highlighted the charming live music, we hope that it made the atmosphere even better. It felt nice as well that you found the dishes really delicious, you can be totally sure that your kind words will reach our professional chefs. Last but not least, we are proud that you found the prices fair and reasonable, it is sure that you will always get the same, high quality of everything in our restaurant for your money.

Once again, thank you for your feedback, we are looking forward very much to serving you again here.

Kind regards,
Múzeum Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 december 2016

Bord, stolar, dukar, servietter och personal andades en annan tidsålder. Att vi trivdes var inte så konstigt. Efter ett besök i saluhallen som andades sent 1800-tal och sedan detta. Vi åt en enkel lunch med tillhörande gott vin. Vi kmommer att boka i närheten nästa gång så vi kan uppleva en kväll där, kommer säkert att bli bra.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack RolfEdwin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető på Múzeum Cafe and Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 19 december 2016
Google-översättning

Dear Rolf E E,

First and foremost, we are grateful to you for sharing your lovely review with us about our restaurant here, on TripAdvisor. It really means a lot to our team.

It makes us especially glad that you were impressed by our dishes, it is really amazing to read that you had a good time at our restaurant. It is also really blissful to read that our decor and atmosphere has totally won your pleasure, we genuinely hope that you found everything just perfectly nostalgic about Múzeum. Lastly, it is great to see that you loved the wine we served you, we sincerely hope that it could add a little extra to your evening.

We genuinely hope that you had a wonderful time at our place, it is a good thing that you mentioned you would book for your visit next time, we are looking forward to see you again!

Kind regards,
Múzeum Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Múzeum Cafe and Restaurant tittade också på

Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Besökt Múzeum Cafe and Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt