Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket god mat”

Blue Rose Restaurant
Rankad som nr 536 av 3 734 Restauranger i Budapest
Prisklass: 3 US$ - 17 US$
Kök: Ungerskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Distrikt VII/Judiska kvarteren
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Väldigt god mat. Vi åt tre goda varmrätter. Drack 4 öl, 1 Sprite, 2 Unicum snaps. Kaffe och 2 desserter. Det hela landade på 13800.

Datum för besöket: april 2018
Tack fredrikh413
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (784)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 784 omdömen

Omdömet skrevs 17 maj 2016

Denna restaurant hittade vi genom Tripadviser, vägg i vägg med Synaguggan Maten var god och riklig. Tre rätters för 4 personer. 1 glas vin, 2 öl och 2 flaskor kolsyrat vatten för 500 kronor. Snabb och korrekt service. Kommer tillbaka nästa gång vi åker till Budapest.
Bengt Eskilstuna

Datum för besöket: maj 2016
Tack BSolling
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Gyula H, Owner på Blue Rose Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 4 juni 2016
Google-översättning

Thank you very much.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 april 2016

Oansenlig kan man tycka,men vi var riktigt nöjda efter besöket. Stora portioner,god mat och billigt var det också. Mycket trevlig och hjälpsam personal.

Datum för besöket: mars 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Ellinor M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 april 2015 från mobil enhet

Vi var där en lördagkväll. Åt gulaschsoppa till förrätt, ruskigt gott! Kyckling till varmrätt, helt ok och kastanjepure till efterätt. Underbart gott!!
Servitören var bra och snabb och maten kom såpass snabbts så man inte hann tröttna
Klart värt ett besök!!!

Tack Nina S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 mars 2014

För den som letar efter ungersk mat till riktigt bra pris, titta hit! Här får du god mat i stora mängder för en ynka peng. Inte världens vackraste ställe men helt klart värt en visit.

Datum för besöket: april 2013
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack Enna91
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Blue Rose Restaurant tittade också på

 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Besökt Blue Rose Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt