Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 330)
Filtrera omdömen
1 330 resultat
Medlemsbetyg
374
498
265
121
72
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
374
498
265
121
72
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 1 330 omdömen
Omdömet skrevs 27 mars 2018 från mobil enhet

En pampig entré på en ganska skabbigt Hotel. Nästan omöjligt att sova på grund av att det var otroligt varmt som inte gick att justera och där till en säng som sett sina bästa dar. Saknas massa små saker luckrar avlopp i korridoren, var sjutton har dom fått sina 4 stjärnor från?

Datum för vistelsen: mars 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack fredriko240
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Péter T, Közönségkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2018
Google-översättning

Dear Fredrik O,

First of all we would like to thank you for choosing us for your visit to Budapest and for taking the time to share your feelings with the community of Tripadvisor.
We would like to apologize for the inconveniences you had during your stay. For us it is very important to have satisfied guests, we regret to hear that you had a negative experience.
Furthermore, your precious suggestions regarding how we can do even better next time are highly appreciated.
Please rest assured that your remarks will be taken under consideration as we do believe that from our Valued Guest’s feedback we can benefit the most.

Best regards,

Peter Tordai

Marketing Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018 från mobil enhet

Oj va överreklamerat! Bra läge, superfin entré och bra service absolut men resten..
Frukosten var en "vanlig" hotellfrukost, kaffet gick inte ens att dricka varken svart kaffe eller latte. Juicen är som att dricka utspädd saft.

Rummen behöver fräschas upp och dubbelsängarna är två madrasser ihopskjutna som glider isär. Sonen på ett år gled ned emellan..

Skulle snarare klassa det som tre stjärnigt.
Bilderna är från det bättre rummet vi fick efter att vi klagade

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Frida B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Péter T, Közönségkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarade på det här omdömetSvarade 7 mars 2018
Google-översättning

Dear Frida B,

First of all we would like to thank you for choosing Hotel President for your visit to Budapest and for taking the time to share your feelings with the community of Tripadvisor.
It is pleasant to read that you were satisfied with the location and the services.
We would like to apologize for the inconveniences you had during your stay. For us it is very important to have satisfied guests, we regret to hear that you had a not so positive experience.

Best regards,

Hotel President

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 januari 2018

Perfekt läge, nära till allt. Vi hade bokat superior rum och bodde mot innergården. Väldigt lugnt och skönt. Jättesköna sängar. Rummet snyggt och rent. Jättegod frukost. Trevlig personal. Hotellet hade fixat taxi, som hämtade oss på flygplatsen. Funkade utmärkt.

Rumstips: Superior-rummen var renoverade. Vet ej om alla rum är det. Vi bodde mot innergården, vilket visade sig vara väldigt lugnt och skönt.
Datum för vistelsen: januari 2018
  • Restyp: Reste med vänner
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Yvonne O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Péter T, Közönségkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2018
Google-översättning

Dear Yvonne O,

Thank you for taking the time to leave a review of your recent experience with us.

It was great to read that you had a positive overall experience.

We are looking forward to welcome you in the future!

Best regards,

Hotel President

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 december 2017 från mobil enhet

Pampig entré med en fin utsikt. Isbana på taket och bubbelpool och pool i källaren. Fräscht och välstädat med god frukost. Personalen är service minded och finns alltid tillgänglig att svara på frågor. Det vi saknat är sällskaps ytor för att ta en gemensam drink eller sitta och småprata.

Datum för vistelsen: december 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack mikaela H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Péter T, Közönségkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarade på det här omdömetSvarade 28 december 2017
Google-översättning

Dear mikaela H,
Thank you for taking the time to share your experience with us. We are glad that we could meet your expectations related to the spa, the ice terrace, the breakfast and the friendly staff.
We have community areas too, for example the Intermezzo Restaurant at the groundfloor or in the new wing we have coffee tables and sofas for the guests. Maybe this time you missed it but during your next visit to Hotel President we hope that you will have time to enjoy these areas.

Best regards,

Hotel President

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 december 2017

Hotellet höll 4 stjärnor och ligger mycket bra till. Gångavstånd till det mesta och annars väldigt nära metro.Bra frukostbuffé och trevlig relax med bastu, bubbelpool och pool. Otrolig utsikt från Rooftop bar! Hjälpsam och trevlig personal med snabba åtgärder vid påtalan om trasig duschslang på rummet. Beställde taxi vid hotellet och har mycket bra samarbete med några få som mer kändes som privatchafförer. Kan förbättra; ha fler möbler I relaxen.

Datum för vistelsen: december 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Wizz Tours
Tack anetteg69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Péter T, Közönségkapcsolati vezető på Hotel President Budapest, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2017
Google-översättning

Dear anetteg69,

Thank you very much for your wonderful feedback!
We are glad to read your kind words about our location, spa and about the ice skating rink on the roof. We also thank you for mentioning the kind staff in the hotel.
Thank you again for your positive comments and we hope to welcome you back during your next visit to Budapest.

Best regards,

Hotel President

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen