Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
129 US$
114 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Kempinski Hotel Corvinus Budapest(Budapest)
306 US$
269 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Corinthia Hotel Budapest(Budapest)
340 US$
183 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
349 US$
297 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Frukost ingår
  • Pool
174 US$
146 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
La Prima Fashion Hotel(Budapest)
244 US$
197 US$
Travelocity
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
309 US$
178 US$
Priceline
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Kostnadsfri avbokning till den 27/07
326 US$
287 US$
HotelsClick
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
757 US$
732 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Omdömen (5 210)
Filtrera omdömen
5 210 resultat
Medlemsbetyg
4 323
796
80
8
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
4 323
796
80
8
3
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 5 210 omdömen
Omdömet skrevs 5 december 2017

Mysigt, fint och mycket bra beläget hotell, rent och fräscht . Gångavstånd till det mesta. Frukosten var toppen, det fanns allt. Servicen var mycket bra, personalen hjälpte oss att boka inträde till Gellertbadet, som vi sedan kunde betala vid utcheckningen. Personalen ringde även och frågade om det fanns lediga tider för massage. Taxin vi bokade kunde vi även den betala vid utcheckningen. Otroligt bra service och omhändertagande av gäster.
Rummet var stort och trevligt.
Jag återkommer gärna till detta hotell, toppen.

Bodde här: december 2017, reste med vänner
Tack 167ella63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Zsofia_Lukacs, Guest Relations Manager på Hotel Palazzo Zichy, svarade på det här omdömetSvarade 8 december 2017
Google-översättning

Dear „167ella63”,

Let me thank you for having chosen our Hotel Palazzo Zichy during your recent visit in the lovely city of Budapest.

I am grateful that you have highlighted our facilities and services like the lavish breakfast selection, our friendly and helpful staff who are always available as well as that you found our location in the vibrant Palace District convenient and pleasant. Your amazing compliments are highly appreciated.

Being “very good” - as you have rated us on TripAdvisor- honors us; however, our aim is to deliver flawless and exceptional service to our guests, and we feel it is successful when we get a five-star rating. Please do not hesitate to contact us in case we can be at your further assistance or you have any suggestions to allow us to serve you even better next time.

I would like to thank you once again for your stay and for your kind compliments. We truly hope that you will grant us another opportunity to welcome you at our Hotel Palazzo Zichy in the not so distant future.

Sincerely yours,
Zsófia (zlukacs @ continentalgroup . hu)

Hotel Palazzo Zichy
managed by Continental Group

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 oktober 2017

Vi är jättenöjda med hotellet. Serviceinriktad personal, fina rum och bra frukost.Läget är centralt och man kan gå till de flesta sevärdheterna.Personalen ordnade så att vi fick massage på hotellet. Prisvärt.

Tips för att välja rum: Vi hade rum inåt ett atrium så det var tyst och bra att sova även med öppet fönster.
  • Bodde här: oktober 2017, reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack hammarkontor
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Zsofia_Lukacs, Guest Relations Manager på Hotel Palazzo Zichy, svarade på det här omdömetSvarade 9 november 2017
Google-översättning

Dear „hammarkontor”,

Thank you for your stay at our Hotel Palazzo Zichy and for sharing your experiences with the travelers.

I am glad to learn from your review that you have found our location ideal for exploring the beautiful city of Budapest and our Team could assist efficiently with all your needs during your stay.

Being “very good” - as you have rated us on TripAdvisor- honors us; however, our aim is to deliver flawless and exceptional service to our guests, and we feel it is successful when we get a five-star rating. Please do not hesitate to contact us in case we can be at your further assistance or you have any suggestions to allow us to serve you even better next time.

I would like to thank you once again for your stay and your kind compliments. I truly hope that we will have the opportunity of welcoming you back soon.

Sincerely yours,
Zsófia (zlukacs @ continentalgroup . hu)

Hotel Palazzo Zichy
managed by Continental Group

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 september 2017

Bra hotell i lugnt område trots närheten till centrala Budapest. Flera uteserveringar i närheten. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Fina och fräscha rum. Frukosten är internationell för alla smaker. En pärla bland hotellen i Budapest.

  • Bodde här: september 2017, reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Mr och Mrs L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Aliz_Szabo, Front Office Manager på Hotel Palazzo Zichy, svarade på det här omdömetSvarade 3 oktober 2017
Google-översättning

Dear "Mr och Mrs L",

Thank you for choosing Hotel Palazzo Zichy for your holiday in Budapest.

We appreciate your kind words on our staff, breakfast and our rooms. It is also great that you explored our lovely neighborhood, and we hope you could visit most of Budapest’s amazing sights.

Thank you for your positive review, and we are looking forward to welcoming you back!

Best regards,

Aliz Szabo

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 maj 2017 från mobil enhet

Efter en privat weekend och flera jobbresor till Budapest är detta det absoluta favorithotellet.
Centralt läge straxt bakom Kalvin tér. Mysiga restauranger straxt intill. Fräscht hotell i historiskt palats på lugnt läge med trevlig personal och med riktigt bra frukost.
Kommer mer än gärna tillbaka.

Bodde här: maj 2017, reste i arbetet
Tack Karin B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Aliz_Szabo, Front Office Manager på Hotel Palazzo Zichy, svarade på det här omdömetSvarade 6 juni 2017
Google-översättning

Dear "Karin B",

Thank you for choosing our Hotel Palazzo Zichy for your stay in Budapest!

I am glad to read that we just became your favourite hotel in Budapest as you found our location convenient with all the neighbouring local restaurants and bars and that we could make your stay pleasant with our staff’s friendly attitude.

Your positive feedback is highly appreciated and we hope to welcome you back the next time you visit Budapest!

Your sincerely,

Aliz Szabo

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 april 2017 från mobil enhet

Bra läge och lugnt läge utan störande trafik. Ganska nära till shoppingen i centrum. Bra storlek på rummet och rymlig förvaring åt kläder med mera på rummet. Stort och fräscht badrum. Något hårda sängar. Mycket bra frukost med ett stort urval, så det finns något för alla smaker. Och det bästa av allt är den fantastiska personalen som är så trevlig och hjälpsam, oavsett vilken befattning dom har !

Bodde här: april 2017, reste med familjen
Tack Roggali
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Aliz_Szabo, Front Office Manager på Hotel Palazzo Zichy, svarade på det här omdömetSvarade 20 april 2017
Google-översättning

Dear "Roggali",

Thank you for your time to leave this excellent feedback about your experience at our hotel.

I am glad to see that we were able to contribute to a pleasant stay and that our breakfast buffet and the comfort of the room also met your expectations.

We look forward to hosting you again in Hotel Palazzo Zichy in the near future!

Kind regards,

Aliz Szabo

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen